Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - INTERCOM TOPAZ: Furnizorii de profile au evoluat diferit in 2010
INTERCOM TOPAZ: Furnizorii de profile au evoluat diferit in 2010
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 23 Nov 2010 16:04
Compania Intercom Topaz - Constanta are ca principal domeniu de activitate (cu o pondere de 60% in realizarea cifrei de afaceri) distributia de profile din PVC marca Windoline. Din a doua jumatate a anului 2010 au fost demarate actiuni de import si distributie pentru noile sisteme Winhouse, concretizate cu succes prin incheierea unui numar mare de contracte. Detalii suplimentare referitoare la derularea activitatii sunt oferite, in continuare, de directorul adjunct al firmei.
 
Simona Dumitru, director adjunct al Intercom Topaz: „Seriile din PVC Winhouse pe care le-am inclus in oferta au 3, 4 sau 5 camere, fiind disponibile in nuante de alb, stejar si mahon si cu garnitura inclusa, cele mai solicitate dintre acestea in comenzi fiind cele cvadricamerale. Celelalte categorii de produse incluse in oferta proprie sunt: feroneria Geviss (pentru care detinem contract de exclusivitate) si Vorne (25% din totalul vanzarilor), precum si paneluri, accesorii si armatura (15%). Pentru 2011, avem in vedere implicarea in productia de rulouri exterioare, in dorinta de a asigura beneficiarilor nostri o gama cat mai completa de sortimente si servicii. Ca o masura de protectie, am amanat alte proiecte de investitii, considerand ca actualele conditii de piata foarte dificile nu permit derularea unor proiecte ample de dezvoltare. De altfel, conditiile logistice de care dispunem sunt foarte bune, infrastructura proprie bazandu-se pe un depozit propriu de 4.000 mp, un parc auto bine conturat, precum si un stoc permanent de profile PVC. Vanzarile in 2010 s-au inscris pe un trend ascendent, pana in luna octombrie a.c. fiind inregistrat un nivel de 24,9 milioane de lei, depasind cifra totala de afaceri din 2009, care a insumat 23,4 milioane de lei. In 2011, estimam o majorare de 10% a veniturilor, ca urmare a finalizarii contractelor pe care le avem in derulare. La nivelul segmentului specific de piata, firmele au evoluat in mod diferit. Cele care au beneficiat de un management de calitate au reusit sa evite la timp efectele recesiunii si sa-si mentina afacerea la acelasi nivel, altele au dat faliment, in timp ce majoritatea s-a confruntat cu o diminuare a rezultatelor financiare, determinata de scaderea brusca a investitiilor in constructii. De asemenea, pentru companiile care au rezistat in bransa, situatia dificila a constituit un motiv in plus pentru regandirea/reorganizarea afacerii si constientizarea riscurilor care pot aparea la un anumit moment dat”.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ghid_montaj
2021-video-fer
rehau
athena_370px
SISECAM
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

trocal
ROTO
VBH
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE