Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - INTERCOM TOPAZ: Numerosi vizitatori la standul propriu de la Construct Expo
INTERCOM TOPAZ: Numerosi vizitatori la standul propriu de la Construct Expo
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 12 Mai 2010 14:12
Firma Intercom Topaz – Constanta este unic importator si distribuitor in Romania pentru produsele Windoline, respectiv profile din PVC (ponderea acestora in totalul livrarilor este de 50%), feronerie (30% din vanzari) si accesorii (paneluri, glafuri, lambriuri etc.), in proportie de 20%. Distributia se realizeaza in mod direct, precum si prin intermediul a 14 dealeri si a circa 120 de firme producatoare de tamplarie termoizolanta de pe intreg teritoriul tarii. In cele ce urmeaza, directorul adjunct al firmei prezenta informatii referitoare la participarea companiei in cadrul Construct Expo Ambient 2010, precum si la evolutia activitatii in bransa.
 
Simona Dumitru, director adjunct al Intercom Topaz: "Asteptarile noastre pentru cea de-a sasea participare la expozitia Construct Expo Ambient vizeaza, in principal, atragerea unui numar mai mare de vizitatori, ceea ce am observat ca s-a intamplat si in strainatate, mai exact la targurile de profil din Nurnberg si Istanbul. Astfel, avem posibilitatea sa stabilim mai multe contacte de afaceri decat in 2009 si, de asemenea, sa le fructificam. La standul propriu, prezentam, in special, profilele din PVC si elementele de inchidere Windoline. Conditiile dificile de piata din 2009 (materializate prin reorientarea activitatii a numeroase societati), precum si cele din 2010 (cand segmentul nostru de activitate este caracterizat, in continuare de nesiguranta) ne determina sa estimam o mentinere a cifrei de afaceri pe care am inregistrat-o anul trecut si sa nu efectuam momentan investitii. Ne invitam partenerii si pe toti cei interesati de oferta noastra sa ne viziteze in cadrul Construct Expo Ambient, in Pavilionul 14, la standurile 93, 95 si 103".
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left