Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 22 Ianuarie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PPG: Preluare a diviziei AkzoNobel North America Architectural Coatings
PPG: Preluare a diviziei AkzoNobel North America Architectural Coatings
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 21 Dec 2012 07:44
 
Recent, managerii corporatiei PPG Industries, din Pittsburgh – Pennsylvania (SUA), au anuntat preluarea diviziei nord-americane de vopsele pentru aplicatii arhitecturale a holdingului AkzoNobel NV – Amsterdam (Olanda), printr-o tranzactie ce a valorat 1,05 miliarde USD. Daca va fi avizata favorabil de autoritatile competente, integrarea completa a departamentului AkzoNobel North America Architectural Coatings in cadrul PPG ar putea avea loc in trimestrul al doilea din 2013. Comentand aceasta actiune intreprinsa de unul dintre cele mai importante corporatii specializate in fabricarea/comercializarea de sisteme si materiale de finisaj, produse chimice, precum si vitraje speciale, care a luat decizia suplimentarii gamei de produse, Charles E. Bunch, presedintele PPG Industries, a subliniat: "Aceasta achizitie continua ritmul accelerat de transformare a portofoliului de afaceri prin extinderea continua a livrarilor de sisteme de finisare. De asemenea, ne va permite sporirea semnificativa a gradului de expunere pe piata nord-americana de vopsele arhitecturale, mai ales ca in acest domeniu de activitate anticipam o tendinta de recuperare superioara celei specifice pietei constructiilor, in ansamblul sau.  Cu venituri consemnate in 2011 ce se plaseaza la aproximativ 1,5 miliarde USD, AkzoNobel North America Architectural Coatings constituie unul dintre liderii pietei nord-americane de vopsele arhitecturale, astfel incat urmarim ca, dupa finalizarea procesului de preluare – ce vizeaza si integrarea retelei de aproximativ 600 de spatii comerciale in SUA, Canada si Caraibe –, sa aplicam o serie de masuri in vederea expansiunii acestui segment de business". 
***
Potrivit managerilor sai, PPG Industries este unul dintre lideri mondiali ai sectorului de produse chimice pentru constructii, fiind  o corporatie ce se distinge in raport cu firmele competitoare "prin inovatie, sustenabilitate si culoare". Fondata in 1883, societatea PPG are sediul central in Pittsburgh si activeaza in mai mult de 60 de tari din intreaga lume, vanzarile aferente anului 2011 depasind 14,9 miliarde USD. Informatii suplimentare, la www.ppg.com
 
 
TELECOAUTOMATION
rehau
ghid_montaj
athena_370px
2020-video-C_
SISECAM
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
deceunink_2020
nhdp

Parteneri

ALUPROF
trocal
ROTO
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE