Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 11 August 2020
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - RBB ALUMINIUM: Nou centru logistic pentru imbunatatirea distributiei
RBB ALUMINIUM: Nou centru logistic pentru imbunatatirea distributiei
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 05 Oct 2010 09:14
Compania RBB Aluminium Profiltechnik, din Germania, este specializata in productia si comercializarea unei game extinse de profile din aluminiu. In cadrul sectiilor de fabricatie pot fi prelucrate bare cu lungimi de pana la 12 metri, diametre de maximum 400 mm si greutati cuprinse intre 20 grame/m si 45 kg/m. Societatea detine tehnologia necesara vopsirii in camp electrostatic, putand fi acoperite prin anodizare profile cu o lungime de pana la 7,5 metri. Alte operatiuni posibile sunt: debitare, perforare, indoire, procesari complexe pe 4 axe, lipire etc. In continuare, este prezentata opinia directorului general al firmei cu privire la situatia actuala si perspectivele de dezvoltare pe termen scurt.
 
* Uwe von den Hoff, director general al RBB Aluminium: "Compania noastra a dezvoltat, de-a lungul anilor, un sistem propriu al managementului de interrelationare cu partenerii sai, principiile care stau la temelia relatiilor de afaceri desfasurate de RBB Aluminium fiind calitatea, continuitate si increderea. Principalele produsele furnizate in domeniul tamplariei termoizolante sunt: glafuri de aluminiu, lacrimare si accesorii extrudate. In Romania, firma noastra este lider pe segmentele respective, cu toate ca rezultatele obtinute nu sunt la fel de rasunatoare ca acelea consemnate in Germania. In ultima perioada, am inregistrat o crestere semnificativa a cererii pentru lacrimarele RAG² avand capace glisante, care au caracteristici constructive deosebite (fapt confirmat de catre institutul IFT Rosenheim). In vederea asigurarii unui sistem de stocare si a imbunatatirii conceptului logistic, la inceputul anului in curs a fost lansata o investitie ce vizeaza constructia unei noi hale, cu o suprafata de 3.300 mp. In acelasi sens, spatiile existente de birouri au fost extinse, parcul propriu auto s-a majorat substantial, finalizandu-se si procesul de modernizare a utilajelor existente. Pentru exercitiul financiar curent ne asteptam la o crestere semnificativa a vanzarilor in comparatie cu datele aferente anului 2009. Atitudinea RBB Aluminium in raport cu situatia de criza economica internationala este aceea de promovare a unor preturi competitive si de adoptare a unei strategii de produs consecvente, oferind, de asemenea, sprijin clientilor pentru a putea depasi impreuna perioada recesiunii. Scaderea cererii pe anumite piete de export - printre acestea numarandu-se si cea din Romania - a determinat angajarea unor eforturi suplimentare, pentru a identifica si implementa solutii ce vin in ajutorul colaboratorilor si, in mod deosebit, pentru a sustine clientii existenti".
 
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ghid_montaj
athena_370px
rehau
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp
deceuninck_belgium

Parteneri

trocal
ROTO
VBH
ALUPROF
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE