Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TS LOCKS DISTRIBUTION: Investitie in valoare de 0,7 milioane de euro
TS LOCKS DISTRIBUTION: Investitie in valoare de 0,7 milioane de euro
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 17 Ian 2011 10:33
Compania TS Locks Distribution, din Bucuresti, este specializata exclusiv in activitati de import pentru sisteme de feronerie, marcile Kale, Jazz si Hoppe. Aria de distributie s-a extins la nivel national, iar livrarile se efectueaza atat direct prin intermediul a sase depozite si puncte de lucru, cat si indirect printr-o retea de dealeri formata din 15 parteneri. In cele ce urmeaza, administratorul firmei detaliaza evolutia pietei si aspecte legate de propria activitate.
 
Adrian Demusca, administrator al TS Locks Distribution: „Anul trecut, cele mai bine comercializate produse au fost incuietorile pentru tamplaria din PVC/aluminiu, urmate de cele pentru usile din lemn, in conditiile in care nu am inclus in oferta modele noi. In 2011, din acest punct de vedere, vom aborda o strategie similara, dar in programul de investitii este prevazut un proiect de realizare a unei hale de depozitare, pentru care intentionam sa alocam fonduri de 0,7 milioane de euro. De asemenea, in intervalul dificil pe care a trebuit sa-l depasim, principalul procedeu antirecesiune adoptat la nivelul firmei a constat in reducerea semnificativa a cheltuielilor. Daca in 2010 ne-am confruntat cu diverse probleme, cum ar fi contractarea pietei specifice sau concurenta neloiala manifestata prin aparitia de produse contrafacute, in 2011 speram in reluarea cresterii economice a sectorului local al constructiilor, ceea ce va determina si revigorarea segmentului de feronerie. Rezultatele financiare inregistrate in 2009 au atins nivelul de 10,6 milioane de lei, iar in 2010s-au mentinut. Pentru 2011, vizam ocresterea cifrei de afaceri de 10%”.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left