Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 26 Octombrie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DNS’S PANEL estimeaza pentru 2024 rezultate financiare de 9 milioane euro
DNS’S PANEL estimeaza pentru 2024 rezultate financiare de 9 milioane euro
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 27 Sep 2024 06:00
Compania DNS’S Panel, din judetul Ilfov, a inregistrat in primul semestru al acestui an o cifra de afaceri de 4 milioane de euro. Murat Çakmak, CEO al companiei a precizat ca, daca nu ar fi inceput criza constructiilor rezidentiale, in primele sase luni ale acestui an s-ar fi atins rezultate financiare in valoare de aproape 5 milioane de euro. Pana la finalul acestui an este posibil sa se inregistreze o cifra de afaceri de maximum 9 milioane de euro, dupa ce, in 2023, au fost consemnate venituri de 7,5 milioane de euro.
- Cum asigurati distributia produselor pe care le comercializati?
- Ne exportam produsele, impreuna cu companiile care fac parte din grupul nostru, pe cinci continente si in 67 de tari. Aproape peste tot, in ultima perioada, vanzarile proprii au scazut cu valori incepand de la 10% si pana la 30%. In Romania, am avut oportunitatea de a adauga cativa clienti noi in portofoliu si am reusit, astfel, sa obtinem o cifra de afaceri mai buna in prima jumatate din 2024 si speram ca acelasi lucru se va intampla si la sfarsitul acestui an. Principalele tari in care exportam produsele realizate in Romania sunt Germania, Polonia si Spania.
- Prezentati portofoliul propriu de produse si servicii.
- Suntem primul si singurul producator de PVC SHEET din Romania, inca din anul 2020. Producem panouri din PVC si paneluri pentru usi si, in plus, vindem PVC SHEET pentru producatorii din domeniu. Recent, am lansat noi foi de PVC colorate si panouri din PVC in diferite culori, respectiv RAL 9001 (Cream Weiss sau Ivory), RAL 8014 (Dark Brown) si RAL 7016 (Antracit Gray). Acestea sunt culori populare in unele tari, precum Olanda, Belgia si Luxemburg, unde culoarea predominanta este RAL 9001 pentru profilele din PVC sau RAL 7016 si RAL 8014 pentru cele din aluminiu. Fabrica proprie este localizata in Bucuresti, pe un teren cu o suprafata de 10.000 mp, iar in cadrul sau utilizam cele mai moderne tehnologii din domeniu, avand o echipa experimentata si profesionista.
- Mentionati ce masuri ati aplicat pentru a minimiza efectele crizelor curente cu care se confrunta domeniul specific de activitate.
- Crizele sunt si oportunitati, daca stii sa profiti de ele. Am inchiriat un stand pentru a intalni noi clienti la expozitia Fensterbau/Frontale, din Nürnberg (Germania). Am pregatit promotii pentru a ne creste cota de piata, inclusiv avantaje de pret si optiuni de plata favorabile. Am organizat vizite la clientii existenti si la cei noi. In acelasi timp, am pregatit cutii cu mostre ale produselor si le-am expediat catre potentiali clienti din Romania si din unele tari tinta.
- Indicati ce perspective de dezvoltare are piata de paneluri si accesorii, in conditiile stricte impuse de autoritati in ceea ce priveste eficienta energetica.
- In conditiile stricte stabilite de autoritati, standardul de grosime a panourilor trebuie schimbat, in ceea ce priveste eficienta energetica. Dupa cum se stie, valoarea de izolare termica a XPS (polistirenul extrudat) utilizat in productia de panouri devine mai puternica, pe masura ce panoul are o grosime mai mare.
 
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
SEPTEMBRIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left