Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 09 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TEMAD GROUP sprijina mediul sportiv din Brasov - si nu numai
TEMAD GROUP sprijina mediul sportiv din Brasov - si nu numai
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 18 Nov 2016 17:00
Temad Group - Brasov a decis sa se implice consecvent in dezvoltarea mediului sportiv national pentru mai multe discipline si categorii de varsta, in conditiile in care sprijinul factorilor decizionali este, de foarte multe ori, inexistent, pe plan national. Astfel, in 2016, Temad a fost alaturi de echipa de rugby de copii „Lupii Tineri” la Cupa Primaverii, desfasurata la Brasov, dar si de echipa „Venus Temad”, din Piatra Neamt, al carei lot include atat baieti, cat si fete si care a castigat, recent, un turneu de profil in Italia, dar si de copiii propriilor angajati, pentru care organizeaza, anual, programul sportiv Temadiada Copiilor. Tot printr-o sponsorizare  oferita de Temad Group, tanarul pilot Octavian Ciovica, din Brasov, a reusit, in premiera, sa aiba un sezon complet de motorsport, in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop. “In 2016, Temad, in calitate de sponsor principal, a mai sustinut doi sportivi ai clubului Happy Fighters, care au participat la Campionatul Mondial de Ashihara Karate Brasov 2016, unul dintre acestia, Romulus Profire, castigand, cu aceasta ocazie, titlul de campion mondial”, au precizat reprezentantii firmei.
***
Grupul de firme Temad include firmele Temad Productie, Temad Energie si Temad Co, aceasta fiind un important furnizor national de materiale de etansare. La finalul exercitiului financiar curent, Temad Co estimeaza obtinerea unei cifre de afaceri de 31 milioane de euro. Informatii suplimentare, la www.temad.ro 
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left