Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 26 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Actualitatea interna - PANEL LAND investeste in productie si realizeaza vanzari anuale de 9 milioane euro
PANEL LAND investeste in productie si realizeaza vanzari anuale de 9 milioane euro
Actualitatea interna Publicat de Ovidiu Stefanescu 13 Sep 2019 06:28
Andrea-Oana Radu, director executiv al Panel Land, a afirmat recent ca „in ultimii ani, am reusit sa ne consolidam pozitia de lider al pietei locale de paneluri, facand deja parte din grupul restrans de companii pentru care dezvoltarea operatiunilor reprezinta cel mai important obiectiv de management. Dupa un deceniu si jumatate de evolutie intr-un mediu puternic concurential, in care a prevalat aproape intotdeauna criteriul pretului, in detrimentul calitatii, putem afirma ca am depasit toate provocarile intampinate si am implementat cu succes o strategie de marketing orientata exclusiv pe performanta. Dotarea noastra tehnologica este una de exceptie si a fost posibila prin reinvestirea aproape completa a profitului operational. Aceasta a permis achizitia a sase prese cu dimensiuni de 2.000 mm x 3.000 mm si 13 utilaje de 1.000 mm x 2.000 mm. La respectivele echipamente, s-au adaugat o linie de laminare si alta pentru productia panourilor ornamentale. Toate utilajele mentionate anterior asigura, in prezent, o capacitate de productie lunara ce ajunge la 455.700 mp, facilitand depasirea, in anul anterior, a pragului psihologic de 9 milioane de euro in ceea ce priveste cifra de afaceri. Cresterea fata de exercitiul financiar precedent a fost de aproape 10%, devansand, in mod clar, ritmul de evolutie a pietei de profil, in ansamblul sau. Nu ne oprim aici, chiar la momentul actual deruland actiuni concrete ce vizeaza noi operatiuni de retehnologizare. In mod concret, urmarim sporirea capacitatii de productie, concomitent cu majorarea neta a gradului de automatizare, pentru a face fata, printre altele, crizei actuale de personal calificat. De asemenea, in contextul international dominat de ideea de digitalizare, orice plan responsabil de management trebuie sa aiba in centrul sau obiectivul de adaptare dinamica la noua conjunctura, reunita sub conceptul Industry 4.0. Este necesar sa reiteram ideea ca prioritatea Panel Land ramane aceea de a promova exclusiv produse de inalta calitate, care sa contribuie la cresterea prestigiului companiei, pe baza respectului de care aceasta se bucura atat in randul clientilor, cat si in cel al competitorilor”.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left