Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 28 Octombrie 2020
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ALUKÖNIGSTAHL livreaza sisteme FW 50+ si AWS 65 pentru Coresi Campus
ALUKÖNIGSTAHL livreaza sisteme FW 50+ si AWS 65 pentru Coresi Campus
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 17 Dec 2019 17:17
Alukönigstahl Romania, specialistul in sisteme de aluminiu, otel si PVC de cea mai inalta calitate, doteaza cladirile de birouri de clasa A din cadrul Coresi Business Campus cu sisteme de pereti cortina FW 50+ si FWS 50 si sisteme pentru ferestre AWS 65 de la Schüco, contribuind astfel la modernizarea si revitalizarea celui mai mare proiect de regenerare urbana si comunitara din Romania.
Sistemele Schüco livrate sunt caracterizate prin valori de izolare termica, fonica si antiefractie exceptionale, care permit realizarea unor arhitecturi cu un design inovator, care se adapteaza stilului de viata urban de astazi.
”Ne bucuram sa livram solutiile noastre in astfel de proiecte care redefinesc standardele in materie de birouri. Colaborarea cu cei de la Coresi a demarat inca din 2013, cand am inceput primele lucrari pentru schimbarea tamplariei cu sisteme Schüco performante si moderne, iar in prezent continuam sa ii sustinem in constructia de noi cladiri. Acest parteneriat indelungat confirma faptul ca sistemele furnizate raspund cu succes exigentelor actuale, iar serviciile de consultanta tehnica ajuta la reusita in implementare. O confirmare a acestuia este si noul contract pentru cladirea de curand inceputa, care va fi finalizata in 2020”, afirma Attila Beer, Administrator Alukönigstahl Romania si Republica Moldova.
Confortul termic si fonic, dar si conditiile de siguranta pentru cei aproximativ 5.500 de angajati din toate cladirile sunt asigurate de anvelopele cladirilor realizate din sisteme de pereti cortina din aluminiu FW 50+/ FWS 50 de la Schüco. Cu finisaje de exceptie, peretele cortina Schüco FW50+/FWS 50 ofera si o eficienta energetica ridicata datorita noilor izolatori, fiind printre cel mai vandut si apreciat sistem arhitectural din intreaga Europa.
Sustenabilitatea si gestionarea consumului de energie in cladiri devine o preocupare tot mai mare pentru dezvoltatori, prin urmare alegerea sistemului de ferestre Schüco AWS 65 a reprezentat solutia potrivita. Sistemul are caracteristici bune de izolare termica, valoarea Uf este de 2,1 W/(m²K), latimea vizibila de 117mm si permite realizarea unor ferestre de mari dimensiuni, care lasa sa patrunda mai multa lumina naturala in interior.
Coresi Business Campus este unul dintre cele mai ample proiecte de regenerare urbana din Romania ce a transformat fosta platforma industriala, Tractorul, intr-un parc de business vibrant, cu numeroase spatii de birouri neconventionale, contemporane ce au la baza elemente arhitecturale industriale. Dezvoltatorii proiectului continua constructia de cladiri pentru urmatorii opt ani, estimat sa ajunga la 100.000 de metri patrati.
 
ghid_montaj
athena_370px
rehau
SISECAM
TELECOAUTOMATION
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
deceunink_2020
nhdp

Parteneri

ROTO
ALUPROF
trocal
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE