Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 27 Februarie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - BARRIER se extinde in Bucuresti si deschide un showroom in Soseaua Chitilei
BARRIER se extinde in Bucuresti si deschide un showroom in Soseaua Chitilei
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 29 Oct 2019 09:22
Barrier, liderul national in productia de tamplarie termoizolanta din PVC,cu o cifra de afaceri de 28 milioane de euro, in 2018, deschide un nou showroom in Bucuresti. Acest nou mare showroom de tamplarie PVC si aluminiu, va fi inaugurat pe 31 octombrie.
Showroomul are 90 de metri patrati, 8 angajati si este situat in Soseaua Chitilei, numarul 39, sector 1, Bucuresti. De luni pana vineri, intre orele 09:00 si 17:00 consultantii Barrier vor oferi informatii despre produse si vor da celor interesati cele mai avizate sfaturi in privinta tamplariei din PVC.
Acest magazin urmeaza acelasi concept pe care l-am implementa in magazinele noastre in franciza. Punem la dispozitia clientilor o gama larga de produse de ultima generatie ale companiei noastre si oferim consultanta specializata din partea angajatilor, atat pe partea de vanzare, cat si pe cea tehnica, satisfacand, astfel, cele mai complexe dorinte. Angajatii beneficiaza de cursuri specializate in mod periodic in cadrul Academiei Barrier pentru a fi la curent cu cele mai noi evolutii in domeniu.
„Aceste deschideri de magazine confirma angajamentul nostru pentru dezvoltarea profesionista a domeniului tamplariei PVC. Este foarte important sa le putem oferi consumatorilor produse de calitate, dar si consultanti dedicati si profesionisti care sa poata sa ii indrume exact catre ceea ce au ei nevoie. Iar asta este ceea ce ne dorim sa se intample in magazinele francizate, unde asiguram tot suportul de care este nevoie”, a spus Adrian Garmacea, director general al companiei producatoare, Barrier.
BARRIER investeste constant atat in cresterea brandului sau, cat si in dezvoltarea angajatilor sai si a partenerilor de afaceri. Compania are in prezent 38 de francize si are in plan deschiderea a inca 5 showroom-uri pana la finalul anului, unul din ele fiind localizat in Elvetia. BARRIER® isi desfasoara activitatea prin intermediul unei retele de peste 300 de parteneri. Brandul este prezent pe 85% din intreg teritoriul Romaniei si in cateva tari din Uniunea Europeana, precum Franta, Marea Britanie, Germania, Italia si, in curand, in Belgia.
Printre beneficiile pe care le ofera o afacere proprie in sistem franciza Barrier se numara: o retea in continua expansiune, cu un numar de peste 300 de parteneri activi, showroom-uri amplasate strategic si elemente de identitate vizuala cu un design unic, care raman in mintea consumatorilor. In plus, aderarea la reteaua de francize Barrier permite unui francizat sa beneficieze de rezultatele campaniei integrate de marketing.
Investitia francizatilor poate fi amortizata in termen de maxim sase luni pentru cei care activeaza deja in domeniul tamplariei PVC si de 1 an pentru cei care nu lucreaza in acest moment in domeniu, in cazul acestora fiind necesara si investitia in scule profesionale de montaj, precum si achizitionarea unei masini speciale pentru transportul produselor.
Despre BARRIER®
In prezent, BARRIER detine cele mai moderne linii de fabricatie din industria de tamplarie PVC. Divizia de tamplarie PVC a fost infiintata in anul 2003 si produce ferestre si usi din PVC, sub numele de BARRIER®. Ferestrele BARRIER® sunt produse in fabrica din Bacau cu ajutorul a peste 500 de angajati, fiind renumite atat in Romania, cat si in partea de est a Europei. In urma investitiei finalizate in 2016, BARRIER® detine cel mai modern complex de productie de ferestre si usi din Romania si asigura toata gama de produse pentru tamplarie PVC si aluminiu, de la productia de ferestre si usi, la sticla termoizolanta, foliere profile, curbare profile, precum si usi sectionale rezidentiale si industriale si rulouri, pereti cortina. Informatii suplimentare, la www.barrier.ro 
 
SISECAM
rehau
2020-video-C_
TELECOAUTOMATION
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
VBH
trocal
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE