Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 27 Februarie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - BOSCH: Oferte speciale in cadrul Promotiei toamnei la ceas aniversar
BOSCH: Oferte speciale in cadrul Promotiei toamnei la ceas aniversar
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 16 Sep 2014 12:18
Divizia de Scule Electrice a concernului german Bosch lanseaza campania "Promotia toamnei la ceas aniversar". Astfel, clientii care achizitioneaza in perioada 15 septembrie - 12 noiembrie 2014 scule electrice, instrumente de masura sau accesorii din gama Bosch Professional aflate in promotie primesc preturi speciale, precum si produse extra - acumulatori, seturi de biti, seturi de lucru si diverse produse promotionale. In plus, profesionistii vor putea participa si la concursurile speciale pe care le vor gasi pe site-ul campaniei: www.fazaelectrizanta.ro.
Oferta include pachetele de ciocane rotopercutoare si masini de gaurit, pachetele de polizoare, pachetele de instrumente de masura, precum si accesoriile potrivite lucrarilor de prelucrare in beton, piatra sau metal. In plus, montatorii de izolatii termice vor avea parte de o oferta speciala - la achizitia produselor dedicate lor din oferta, acestia vor fi rasplatiti cu un maner de ferastrau cu doua tipuri de panze pentru ferastraul sabie.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
TELECOAUTOMATION
SISECAM
rehau
ghid_montaj
athena_370px
2020-video-C_
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

ROTO
trocal
VBH
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE