Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Covid-19: IZOTEC Group sprijina prin donatii Spitalul Judetean Neamt
Covid-19: IZOTEC Group sprijina prin donatii Spitalul Judetean Neamt
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 06 Apr 2020 11:33
Compania Izotec Group s-a alaturat demersului VIVID Neamt, o initiativa comunitara, care reuneste antreprenori, ONG-uri si alti binevoitori ce au decis sa se implice voluntar in gestionarea situatiei provocate de pandemia Covid-19 la nivel local. Initiativa VIVID Neamt a fost creata cu scopul de a oferi ajutor si sustinere si reuneste oameni care au inteles ca, punand resursele la comun, se poate construi mai mult decat daca se actioneaza individual.
„Ne-am implicat si noi, in masura posibilitatilor, prin donatii financiare in proiectul VIVID Neamt chiar daca suntem greu incercati de criza actuala. Este vital in aceste momente sa sprijinim comunitatea locala pentru a cumpara aparatura medicala, consumabile, alimente si alte materiale atat de necesare in lupta pe care cadrele medicale si pacientii o duc cu acest virus. Sfatuim pe toata lumea sa urmareasca aceste campanii de strangere de fonduri si sa se implice, pentru ca orice sprijin conteaza si poate face diferenta, in viata noastra si a celor de langa noi. Le multumim, de asemenea, celor care au generat aceasta initiativa si le suntem recunoscatori pentru efortul zilnic tuturor celor implicati”, au precizat reprezentantii companiei care isi desfasoara activitatea in localitatea Savinesti, din judetul Neamt.
Izotec Group a donat, de asemenea, patru seturi de ferestre duble pentru containerele de triaj epidemiologic care s-au instalat in cadrul Spitalului Judetean Neamt. „Colegii nostri nu s-au ocupat doar de montajul ferestrelor Izotec, ci au participat efectiv la operatiunile de instalare a containerelor, implicandu-se efectiv si in alte activitati de la fata locului. Ajutam pentru ca ne pasa, pentru ca acum e nevoie sa strangem randurile mai mult ca niciodata si sa facem tot ce tine de noi, ca oameni, pentru oameni!”, au mai precizat reprezentantii Izotec.
Despre Izotec Group
Izotec Group este unul dintre cei mai importanti producatori nationali de ferestre si usi din PVC, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu. Producatorul isi deruleaza activitatea de fabricatie in trei unitati independente, amplasate intr-un spatiu generos de 20.000 mp, situat in zona industriala din vecinatatea orasului Piatra Neamt si are o echipa formata din peste 120 de angajati. Infiintata in anul 2004, firma a investit pana in prezent in dezvoltare peste 8 milioane de euro si este primul producator de tamplarie PVC din Romania care a obtinut, inca din anul 2008, permisiunea de a aplica marcajul CE la produsele proprii. Informatii suplimentare, la www.izotec.ro
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left