Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 25 Mai 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - EТЕМ adera la Consiliului pentru cladiri inalte si mediu urban CTBUH
EТЕМ adera la Consiliului pentru cladiri inalte si mediu urban CTBUH
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 21 Iun 2019 08:19
Compania ЕТЕМ a aderat in mod oficial la asociatia internationala profesionala Consiliul pentru Cladiri Inalte si Mediu Urban (CTBUH - Council on Tall Buildings and Urban Habitat). Asociatia CTBUH este infiintata in anul 1969 si isi propune ca scop sa promoveze schimbul de informatii actualizate privind cladirile inalte din intreaga lume, prin intermediul publicatiilor, cercetarilor, evenimentelor, grupurilor de lucru, resurselor web si al unei retele extinse de reprezentanti internationali.
Asocierea companiei ETEM cu organizatia de experti face parte din strategia companiei de a urmari tendintele recente in domeniul constructiilor cladirilor inalte si al dezvoltarii durabile a mediului urban, pentru a satisface nevoile specifice fiecarei piete si pentru a oferi solutii de sistem moderne in realizarea celor mai indraznete proiecte. Compania dezvolta si ofera solutii de sistem de ultima generatie pentru cladiri inalte, care sunt aplicate cu succes in proiecte din intreaga lume.
Solutiile de fatada ale companiei ETEM sunt aplicate si in constructia celor mai inalte cladiri din Bulgaria. Turnul Sky Fort din Sofia, unde compania opereaza in prezent, este una dintre aceste solutii. Zgarie-norul va fi al doilea edificiu al complexului SofiaCapitalCity si va avea o inaltime de 202 de metri. Inainte de aceasta, compania ETEM a participat activ la realizarea proiectului de constructie pe scara larga Capital Fort, care este prima cladire inalta din cadrul proiectului si are o inaltime de 126 de metri. In invelisul cladirii al noului zgarie-nori din Sofia va fi reintrodus sistemul modular de fatada E99, dezvoltat special. Cu inaltimea sa planificata, fatada turnului Sky Fort va avea forme interesante si provocatoare, pentru care echipa companiei ETEM a gasit cele mai bune solutii de sistem.
Expertii multidisciplinari ai companiei vor fi, de asemenea, implicati activ in activitatea stiintifica a Consiliului pentru cladiri inalte si pentru mediu urban. In aceasta organizatie non-guvernamentala fac schimb de experienta si de practici utile in domeniul proiectelor de zgarie-nori peste 2 milioane de profesionisti, printre care antreprenori, finantatori, arhitecti, ingineri, planificatori urbani, furnizori si alti specialisti a caror activitate este legata de crearea de orase durabile.
Conform celor mai recente date furnizate de asociatia CTBUH, in prezent in lume exista 133 de zgarie-nori ultra-inalti cu inaltime de peste 300 de metri. Trei sferturi dintre acestia au fost construiti in ultimii 10 ani. Se asteapta ca in urmatorii cativa ani sa fie construiti din acelasi grup inca 20 de zgarie-nori, iar intr-un an sau in doi, vor inalta corpuri inca 7 cladiri super-inalte, cu inaltimi de peste 420 de metri.
 
COVID-19
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK