Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - STEELMET ROMANIA SA
PAGINA PERSONALIZATA


STEELMET ROMANIA SA

STEELMET ROMANIA SA

Adresa: Str. Drumul intre Tarlale nr.42, Bucuresti, Sector 3
Telefon: 021/209.05.70
Fax: 021/256.14.64
Mobil: 0723-212.264
E-mail: salesal@steelmet.ro
Web site: www.steelmet.ro
Domenii: Profile aluminiu & materiale pentru placari
Descriere activitate
Filiala a grupului VIOHALCO SA, reprezentant sisteme de placare cu panouri compozite din aluminiu etalbond - etalight.
Prezentare companie/institutie
 
Steelmet Romania S.A., a fost infiintata in anul 2000 ca filiala a companiilor grecesti HALCOR SA, ELVAL SA si ETEM SA. Activitatea principala este comertul cu ridicata al metalelor si minereurilor metalice (inclusiv import-export). Compania este certificata SRAC: ISO 9001:2008 (incepand cu anul 2004) si detine Autorizatie  de Colector Deseuri Neferoase.
 
Steelmet Romania S.A. dispune de un depozit modern cu o suprafata totala de 5.000 mp, cu facilitatile aferente desfasurarii activitatii de comert-depozitare si cu un  pesonal calificat.
Departamentele de vanzari din cadrul companiei sunt in numar de patru: TABLA ALUMINIU SI PROFILE STANDARD, ETALBOND VFS-ENF, ALAMA & CUPRU si TEVI CUPRU, fiind astfel structurate pentru a raspunde cat mai bine nevoilor clientilor nostri.

Compania face parte din cel mai mare grup de firme din Grecia, VIOHALCO.
VIOHALCO SA este compania proprietara a celui mai mare grup elen de companii de prelucrare a metalelor, cu un volum de vanzari in anul 2011 de 3.535.724.000 euro.
Infiintata in 1937, VIOHALCO SA a fost listata la Bursa din Atena din 1947. VIOHALCO SA detine actiuni in peste 90 de companii, dintre care sase (ELVAL SA, ETEM SA, HALCOR SA, HELENIC CABLURI SA, SIDENOR SA si Corint Pipeworks SA) sunt listate la Bursa din Atena si sunt companii de top in sectoarele lor de activitate. In plus, VIOHALCO detine importante active imobiliare.

Cu facilitaţi de producţie in Grecia, Bulgaria, Romania, Marea Britanie, Macedonia si Rusia, companiile specializate in fabricarea de cupru (
HALCOR SA si SOFIA MED SA), aluminiu (ELVAL SA, ETEM SA si Bridgnorth ALUMINIU Ltd) si de produse din oţel (SIDENOR SA, STOMANA INDUSTRY SA si Corint Pipeworks SA), precum si cabluri (HELENIC CABLURI SA si ICME ECAB SA), genereaza o cifra de afaceri anuala de aproximativ 3 miliarde EURO.

Activitatea
VIOHALCO in strainatate, este reprezentata printre alte companii industriale, de Bridgnorth ALUMINIUM SRL, cu sediul in Bridgnorth, Regatul Unit, care produce foi litografice si foilstock, de STOMANA INDUSTRY SA, producator de produse din oţel in Bulgaria; SOFIA MED SA din Bulgaria, companie specializata in prelucarea cuprului, alamei si aliajului zinc- titan  si ICME ECAB SA, producator de cablu din Romania.

Fiind puternic orientata spre export, VIOHALCO, reprezinta aproximativ 10% din exporturile totale ale Greciei. Produsele sunt vandute in mai mult de 80 de ţari din intreaga lume, fie direct, fie prin intermediul filialelor societaţilor comerciale ale grupului VIOHALCO in: Regatul Unit, Germania, Franţa, Bulgaria, Italia, Romania, Serbia, Muntenegru, Cipru, Statele Unite ale Americii, Rusia, Albania, Turcia, FYROM si Hong-Kong, precum si printr-o reţea extinsa de reprezentanţi.

Concentrandu-se pe o inalta calitate si fiabilitate, VIOHALCO a fondat ELKEME SA, un Centru de Cercetare si Dezvoltare a Metalelor. In plus, in toate companiile sale principale se aplica sistemul de calitate certificat conform ISO 9001:2008 si se deţin certificate de produse de calitate emise de organisme de acreditare din diferite ţari, fapt care sporeste competitivitatea produselor, pe pieţele mondiale.

VIOHALCO se concentreaza pe dezvoltarea durabila si acorda o atenţie speciala protecţiei mediului. Cele mai multe dintre companiile sale sunt certificate in conformitate cu ISO 14001:2004 Sistemul de Management de Mediu sau EMAS, in timp ce restul dintre ele sunt in proces de certificare  si vor fi in curand certificate.
Mai mult decat atat, VIOHALCO este activ implicat in reciclarea metalelor, prin intermediul companiilor sale subsidiare si promoveaza in mod activ programele de educare in ceea ce priveste reciclarea si beneficiile sale pentru societate.

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left