Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 28 Octombrie 2020
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - FISIERELE pentru sistemele ALUPROF sunt disponibile pe platforma BIMOBJECT
FISIERELE pentru sistemele ALUPROF sunt disponibile pe platforma BIMOBJECT
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 20 Apr 2018 16:10
Dezvoltarea bibliotecilor BIM reprezinta un nou pas in directia facilitarii colaborarii eficiente a diversilor parteneri la proiectarea cladirii. In prezent, aceste fisiere sunt disponibile in cele mai populare doua programe, utilizate in acest domeniu: AutoCad Revit si ArchiCad, care sunt disponibile atat in catalogul nostru pentru arhitecti, cat si pe platformele dedicate arhitectilor.
Tehnologia BIM (Building Information Modeling) permite abordarea moderna atat a procesului de proiectare a cladirii, a etapei de realizare a acesteia, cat si a exploatarii sale ulterioare. In acest concept se afla atat software-ul pentru proiectare, cat si modelul virtual al cladirii, precum si baza de date despre investitie. Programele pentru proiectare in tehnologia BIM sunt utilizate tot mai frecvent de atelierele de arhitectura, precum si de firmele din constructii, deoarece reduc timpul de proiectare, permit prezentarea in spatiu a intregii cladiri, faciliteaza colaborarea internationala si au impact remarcabil asupra optimizarii timpului si costurilor de constructie.
 
ghid_montaj
athena_370px
rehau
TELECOAUTOMATION
SISECAM
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
deceunink_2020
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
ROTO
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE