Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 08 Decembrie 2022
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GEZE: Sistemele de usi glisante automate detin cea mai mare pondere din vanzari
GEZE: Sistemele de usi glisante automate detin cea mai mare pondere din vanzari
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 19 Aug 2019 15:11
GEZE Romania, lider in sisteme premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta, anunta rezultate financiare de 4,4 milioane de euro pentru anul fiscal 2018-2019, in crestere cu 10% comparativ cu perioada similara a anului trecut. Categoria sistemelor de usi glisante automate inregistreaza cea mai mare pondere in totalul afacerilor, urmate de segmentul usilor rotative, care au avut cel mai mare progres datorita lansarii noilor game de usi rotative de mari dimensiuni.
”Reusitele de business din prezent se datoreaza cresterii segmentelor de office si comer-cial, dar si a consolidarii parteneriatelor cu cei mai importanti dezvoltatori din tara, a profesionalismului cu care am tratat toate proiectele, indiferent de gradul de complexitate. Aceste aspecte ne intaresc pozitia de leadership si traseaza abordarile viitoare, bazate pe consultanta constanta pentru a atinge performante pe termen lung pentru toate partile implicate in procesul de constructie si, ulterior, de exploatare a cladirilor”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE Romania.
Pentru anul financiar iulie 2019 - iulie 2020, compania are in plan consolidarea business-ului, asigurand astfel sustenabilitatea cresterilor atinse, extinderea depozitului pentru a putea acomoda nivelul operational in crestere, precum si largirea echipei prin atragerea de noi membri.
”In continuare ne confruntam cu dificultati si provocari venite din zona legislativa, care acutizeaza criza fortei de munca calificate, lipsa predictibilitatii economice pe termen mediu, dar si controlul sporadic si invechit al autoritatilor care permit aparitia pe piata a uor produse si solutii neconforme, partial reglementate si comercializate la preturi sub nivelul sistemelor corespunzatoare”, completeaza Vlad Stanislav.
Pentru anul financiar care tocmai a inceput, GEZE Romania va continua promovarea usilor rotative de mari dimensiuni, iar in ceea ce priveste gama usilor glisante automate, va introduce un nou model GEZE ECdrive T2, succesorul celui mai bine vandut sistem din piata. Acest nou produs va avea imbunatatiri tehnice semnificative si va oferi posibilitatea combinarii cu noile profile cu izolare termica Gcprofile Therm, destinate usilor glisante.
In ceea ce priveste evolutia pietei constructiilor din Romania, prima jumatate a anului 2019 a aratat o evolutie stabila, tendinta care, conform semnalelor primite din partea clientilor si a partenerilor, va continua pana la sfarsitul anului calendaristic in curs. In aceasta perioada, proiectele anuntate si cele aflate in curs de desfasurare vor asigura o evolutie pozitiva, pastrandu-se insa presiunea asupra nivelului de pret care limiteaza considerabil complexitatea si calitatea solutiilor si a produselor implementate.
Printre proiectele de referinta finalizate in decursul anului financiar incheiat, in care GEZE Romania a livrat atat produsele necesare, oferind in acelasi timp si consultanta, se numara: Iulius Town Timisoara, Shopping City Timisoara, Satu Mare si Sibiu dezvoltate de NEPI Rockcastle, Globalworth Campus si Renault, The Mark, Business Garden Bucharest, The Bridge 1 si 2. Printre proiectele in curs de desfasurare amintim: Hilton Garden Inn Otopeni, The Bridge 3, Globalworth Campus 3, Blue Rose, Marriott Dimitrie Pompei.
 
Meesenburg
rehau
2021-video-fer
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
In curand apare editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza