Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GLAS EXPERT: Sticla inteligenta ce se curata singura
GLAS EXPERT: Sticla inteligenta ce se curata singura
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 29 Iun 2018 06:16
Glas Expert este un holding care, in cei peste saisprezece ani de la constituire, s-a specializat in procesarea sticlei plane si in fabricarea de vitraje pentru clienti din diferite sectoare de activitate, informeaza un comunicat al societatii, dar aceasta nu reprezinta o simpla specializare, pentru ca o fabrica de prelucrare a sticlei nu este deloc o unitate de productie obisnuita. Glas Expert se evidentiaza in industria prelucrarii vitrajelor ca un adevarat centru de productie care nu s-a oprit la unul sau doua tipuri de sticla, ci la o multime de categorii, care de care mai interesante: sticla finisata, sticla laminata, sticla printata ceramic, sticla sablata mecanic, sticla curbata, sticla securizata, sticla emailata ceramic etc. Exista aici, la Glas Expert, tehnologii pentru toate acestea.
Indiferent daca beneficiarii sunt agenti economici interesati sa-si amenajeze intr-un stil deosebit birourile firmei ori spatiile comerciale sau pur si simplu sunt firme de arhitectura care au nevoie de produse cu adevarat speciale - toti acesti clienti (si nu numai) pot avea siguranta ca le vor gasi aici, la Glas Expert.
Probabil unul dintre cele mai interesante produse pe care cei interesati le pot comanda in aceasta fabrica moderna de sticla este sticla inteligenta ce se curata singura (EVOCLEAN).
Sticla EVOCLEAN este securizata si tratata, prevazuta cu un strat protector invizibil, extrem de subtire, incolor si fara niciun fel de toxicitate, care confera acestui tip de sticla speciala proprietatea de a se autocurata rapid sau, in cele mai dificile situatii, de a fi extrem de usor de curatat manual, prin folosirea unor metode 100% ecologice, se mai subliniaza in comunicat.
Potrivit specialistilor de la Glas Expert, pelicula EVOCLEAN se poate aplica pe orice tip de geam securizat, float clar, ultraclar si chiar colorat (deoarece este perfect transparenta).
Acest strat transparent ce se aplica pe panourile de sticla o mentin „tanara” - probabil ca utilizatorii nici nu au bagat de seama, dar sticla traditionala chiar imbatraneste in timp si se ingalbeneste, mai ales sub influenta apei cu duritate mare (ce contine minerale in exces), a sapunului sau detergentilor moderni cu multi compusi toxici, agresivi.
Aceste panouri de sticla EVOCLEAN sunt ideale pentru a fi folosite la cabinele de dus sau la diverse tipuri de paravane, deoarece sunt extrem de rezistente la zgariere, isi pastreaza claritatea, sunt hidrofobe si oleofobe, fac fata cu brio variatiilor de temperatura si sunt biocompatibile.
Produsul amintit este ideal pentru realizarea cabinelor de dus luxoase, dar se pot realiza din acest material special si panouri vitrate pentru ferestre, fatade de sticla, oglinzi si parbrize sau copertine, deoarece rezista cu succes atacurilor calcarului si murdariei de orice fel.
La Glas Expert se pot realiza panouri de sticla cu autocuratare avand dimensiuni minime de 25 cm x 25 cm si maxime de 2,4 m x 4,4 m, cu grosimi cuprinse intre 4 si 19 milimetri sau sticla EVOLAM cu o grosime de pana la 8 cm.
Glas Expert devine membru IAKS din 2018
Din 2018, Glas Expert devine membru IAKS - International Association for Sports and Leisure Facilities, fiind primul membru al acestei asociatii din Romania, dupa cum se arata intr-un alt comunicat al firmei.
Bazandu-ne pe provocarile avute in proiectul Therme, in perioada 2016-2018 am dezvoltat produse speciale pentru acest domeniu.
IAKS a fost infiintata la Köln in 1965 si este singura organizatie non-profit interesata la nivel mondial de domeniul dezvoltarii facilitatilor sportive si, prin urmare, i s-a acordat statutul de organizatie recunoscuta de catre Comitetul Olimpic International (CIO).
IAKS are aproximativ 1.000 de membri in 110 de tari, iar in prezent acestea sunt, printre altele, Germania, Japonia, state din America Latina/Caraibe, Polonia, Rusia, Elvetia si Spania, iar din 2018, prin intermediul Glas Expert, si din Romania.
IAKS coopereaza nu numai cu CIO - Comitetul Olimpic International, ci si cu Comitetul International Paralimpic (IPC), Consiliul International pentru Stiinta Sportului si Educatia Fizica (ICSSPE) si Uniunea Internationala a Arhitectilor (UIA). De asemenea, organizatia cultiva contactele cu federatiile sportive internationale si comitetele olimpice nationale si a fost inclusa de Organizatia Natiunilor Unite in lista ONG-urilor consultative ale Consiliului Economic si Social al ONU (ECOSOC).
Membrii si partenerii IAKS sunt arhitecti, ingineri, intreprinderi si asociatii industriale, organizatii sportive, ministere de sport, educatie si constructii, administratii locale, universitati si alte institutii de invatamant.
Un scop special al IAKS este de a incuraja sportul la scara larga, prin colectarea, evaluarea, transmiterea si, daca este necesar, coordonarea experientei, principiilor si rezultatelor cercetarii obtinute prin proiectarea, construirea, echiparea si exploatarea facilitatilor sportive si de agrement de toate felurile. Procedand astfel, acesta ia in considerare factorii sociali in sensul cel mai larg, de exemplu, din arhitectura, tehnologie, stiinte sportive, economie si ecologie. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
SISECAM
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left