Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 26 Mai 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GUARDIAN ofera arhitectilor libertatea de a se juca cu reflexii si culori
GUARDIAN ofera arhitectilor libertatea de a se juca cu reflexii si culori
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 14 Aug 2018 11:52
Sediul central al cladirii BNL-BNP Paribas Group este un exemplu uimitor despre cum sa combini design-ul arhitectural inovator cu bunastarea si confortul optim pentru loca-tarii cladirii. De asemenea, proiectul se remarca prin gradul sau ridicat de angajament fata de sustenabilitatea mediului, fiind certificat cu clasa A si LEED Gold, pentru con-sumul redus de energie, in comparatie cu cladirile traditionale.
Proiectata de compania italiana de arhitectura 5+1AA Alfonso Femia Gianluca Peluffo, cladirea a fost creata astfel incat sa se integreze in mediul urban. Datorita sticlei inteli-gente, estetica este atragatoare din punct de vedere vizual, reflectand vecinatatile cladirii pe toate laturile sale si schimbandu-si aspectul in functie de momentul zilei si de vreme. Asta ajuta cladirea sa se transforme intr-o structura asemanatoare mirajului, a carei infatisare se schimba continuu, atragand reflexiile cerului si luminile orasului, evitand in acelasi timp sa fie perceputa ca un obstacol al privelistilor. De asemenea, estetica ofera o tranzitie perfecta intre statia Triburtina si cartierele rezidentiale din jur.
Asa cum Alfonso Femia, Fondator-Partener, Presedinte, CEO si Project Manager al 5+1AA, declara: „Prin culorile sale dinamice si reflexive, sticla din cladire cauta propriul dialog cu imprejurimile sale si luminile Romei. Fie noapte sau zi, sticla ofera reflexii ale luminii, culori si transparente unice, mereu schimbatoare”.
Pentru sticla structurala, Guardian Glass a furnizat cinci produse diferite din gama de sticla pentru control solar SunGuard® SunGuard Solar Silver 10, SunGuard Solar Silver 20, SunGuard Solar Neutral 67, SunGuard HP 35/26 si SunGuard HP 43/3. Patru dintre aceste produse ofera un aspect argintiu, celalalt un aspect mai neutru. Toate aceste produse din sticla acoperita ofera diferite niveluri de transmisie a luminii si reflexie externa, pentru a se potrivi cerintelor precise ale arhitectilor.
Guardian Glass
Guardian Glass, parte a grupului Guardian Industries, este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de produse din sticla float, sticla peliculizata si produse fabricate din sticla. In cele 25 de fabrici de sticla float din toata lumea, Guardian Glass produce sticla de inalta performanta pentru uz exterior (atat in scopuri comerciale, cat si re-zidentiale) si aplicatii din domeniul arhitectonic interior, precum si produse din dome-niul transporturilor si tehnic. Sticla Guardian se gaseste in locuinte, birouri, masini si in unele dintre reperele arhitectonice cele mai semnificative din lume. Centrul de Stiinta si Tehnologie al Guardian Glass lucreaza in permanenta sa creeze produse din sticla si solutii noi, utilizand cea mai avansata tehnologie pentru a-si ajuta clientii sa vada ce este posibil.
Guardian Industries
Guardian Industries, o companie globala cu sediul central la Auburn Hills, Michigan, are in jur de 17.000 de angajati si deserveste facilitati din America de Nord, Europa, America de Sud, Africa, Orientul Mijlociu si Asia. Companiile Guardian fabrica produse de sticla float cu un nivel ridicat de performanta, peliculizate si fabricate pentru aplicatii arhitecturale, rezidentiale, de interior, din domeniul transporturilor si tehnic si componente de inalta calitate placate cu crom si din plastic vopsit, pentru industriile automobilelor si camioanelor comerciale. Viziunea companiei Guardian este sa creeze valoare pentru clientii sai si societate, prin inovare continua, cu utilizarea unor resurse putine. Guardian este o sucursala detinuta in totalitate de Koch Industries, Inc.
 
COVID-19
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK