Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HILTI: Campanie de reciclare a sculelor electrice, derulata pana la 30 iunie
HILTI: Campanie de reciclare a sculelor electrice, derulata pana la 30 iunie
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 31 Mai 2013 16:53
In perioada 7 mai - 30 iunie 2013, furnizorul de scule electrice Hilti Romania deruleaza o campanie nationala pentru reciclarea uneltelor si echipamentelor iesite din uz si inlocuirea acestora cu echipamente noi. Campania este denumita "Recicleaza si beneficiezi de un discount suplimentar de maximum 15% la achizitia oricarui rotopercutor, combipercutor sau ciocan demolator de la Hilti cu 2 ani fara costuri!" si este derulata in conformitate cu Directiva Europeana 2002/96/EC privind deseurile de echipamente electrice si electronice DEEE si cu legislatia romaneasca menita sa o implementeze pe plan local, conform carora sculele electrice care si-au atins sfarsitul vietii trebuiesc colectate separat si trimise la reciclat. Predati deseurile de echipamente electrice si electronice, precum si toate tipurile de baterii numai la punctele de colectare special amenajate. Pentru consultarea prospectului ofertei de reciclare, click aici, iar pentru regulamentul oficial al promotiei, click aici.
 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17

INDEX COMPANII

ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left