Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HILTI: Oferta de reciclare se va prelungi pana la 21 decembrie 2012
HILTI: Oferta de reciclare se va prelungi pana la 21 decembrie 2012
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 26 Nov 2012 12:43
In conformitate cu Directiva Europeana 2002/96/EC privind deseurile de echipamente electrice si electronice DEEE si cu legislatia romaneasca menita sa o implementeze pe plan local, sculele electrice care si-au atins sfarsitul vietii trebuiesc colectate separat si trimise la reciclat. Predati deseurile de echipamente electrice si electronice, precum si toate tipurile de baterii numai la punctele de colectare special amenajate. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului regulament.  

 

Pentru comunicatul in format complet click aici!

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17

INDEX COMPANII

TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left