Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Aprilie 2023
ABONARER REVISTE
Home
POLNEBO: Oferta inovatoare pentru piata ferestrelor de mansarda
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 02 Iul 2012 16:09
Altaterra Kft. (cunoscuta anterior sub numele de RoofLITE, o companie sora a liderului de piata VELUX) a anuntat astazi lansarea unei oferte inovatoare pentru piata ferestrelor de mansarda. Vandute sub marca DAKEA, oferta se adreseaza profesionistilor inteligenți si instalatorilor de acoperisuri. O oferta de neegalat de ferestre de mansarda, jaluzele si accesorii care ofera impreuna un pret mai bun decat orice alt brand va fi disponibil in sase tari europene - Marea Britanie, Polonia, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia si Romania. Marca este sustinuta de campanii de marketing extrem de inovatoare, online și offline, de la care se asteapta sa aiba un impact dramatic intr-o piata care este mai degraba conservatoare si lente si in care multi producatori nu fac mai mult decat sa incerce copierea ofertei stabilite de liderul de piata.
 

Pentru comunicatul in format complet click aici!

 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
TSV
SISECAM
rehau
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza