Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 August 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - REYNAERS ALUMINIUM continua dezvoltarea cu investitii de 1,4 milioane de euro
REYNAERS ALUMINIUM continua dezvoltarea cu investitii de 1,4 milioane de euro
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 05 Sep 2019 16:27
Reynaers Aluminium Romania, parte a liderului european pe segmentul solutiilor de aluminiu pentru sectorul de constructii, are un plan de investitii de circa 1.400.000 euro pentru urmatorii cinci ani, destinat expansiunii si dezvoltarii pe plan local. Cea mai recenta actiune din acest plan este reprezentata de relocarea noului sediu, ce include un showroom de circa 200 mp, ce presupune un buget total de peste 500.000 euro.
Compania mizeaza pe aceasta strategie inca din anul 2015, cand Reynaers Aluminium a pus bazele primului centru logistic din Romania, cu o investitie totala de 1 milion de euro.
Noua locatie Reynaers Aluminium Romania se afla intr-o cladire de birouri recent lansata in Capitala, iar showroom-ul acomodeaza 15 mostre scara 1:1, o zona interactiva, mai multe zone pentru intalniri si, bineinteles, zone de expunere pentru accesorii, game de culori si coltari 3D. Pe langa gamele de produse expuse, inclusiv cele mai recente inovatii, vizitatorii pot testa aplicatia de simulare virtuala, ce permite vizionarea viitorului proiect inca din faza de conceptie.
„De la creionarea conceptului pana la elementele expuse, acest showroom este gandit pentru fiecare tip de partener Reynaers - arhitecti, dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, fabricanti si, nu in ultimul rand, beneficiari finali - combinand atat aspecte tehnice, digitale, cat si elemente specifice de design. Mostrele prezentate ne ajuta sa cream o experienta practica pentru partenerii nostri, in timp ce aplicatiile digitale ne ajuta sa depasim limitarile de spatiu ale unui showroom unde nu poti arata tot ce poti oferi”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Romania.
Showroom-ul prezinta toate inovatiile recent lansate de catre Reynaers Aluminium, prezentate anul acesta si la expozitii internationale din Paris, Bruxelles, Londra si Munchen, precum si ultimele extensii ale sistemelor pentru ferestre si usi, usi glisante si pereti cortina, echipate cu cea mai noua gama de accesorii, intr-o paleta de culori diverse, fiind in perfecta armonie cu noile tendinte arhitecturale, orientate catre dimensiuni cat mai mari, profile ultra slim si suprafete mari de sticla.
Ca element de noutate, showroom-ul prezinta aplicatia de simulare virtuala, ce permite beneficiarului vizualizarea viitorului proiect inca din faza de conceptie. Cu aceasta aplicatie se pot parcurge diferitele spatii ale cladirii, respectiv revizuirea sau ajustarea tuturor aspectelor legate de proiectare. Aplicatia are la baza proiectul arhitectural realizat 3D, pe care il transforma intr-un model virtual, in care se poate intra pentru a examina toate aspectele tehnice si de design atat la interior, cat si la exterior.
Pe termen mediu si lung, Reynaers Aluminium Romania isi propune deschiderea unui nou centru logistic de circa 3000 mp, reprezentand o investitie de circa 900.000 euro. Totodata, compania are in plan dezvoltarea canalului local de distributie prin extinderea prezentei in zonele din portofoliu – Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.
 
ghid_montaj
athena_370px
rehau
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
deceuninck_belgium
nhdp

Parteneri

trocal
VBH
ALUPROF
ROTO
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE