Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 24 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - PREMIILE EURO-FEREASTRA - Firme importante, premiate la sectiunea „Innovation & Technology”
Firme importante, premiate la sectiunea „Innovation & Technology”
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 22 Iun 2016 10:01
De un interes deosebit din partea auditoriului Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade Cortina 2015, editia a opta, s-a bucurat inclusiv festivitatea de acordare a trofeelor EURO-Fereastra la sectiunea „Innovation & Technology”. Cu ocazia respectiva, juriul format din analisti ai revistei Fereastra a deliberat pe marginea celor mai importante noutati ce au fost lansate pe piata locala de tamplarie termoizolanta in ultima perioada. Dupa cum se stie, inovatia constituie principala forta motrice a oricarei industrii, iar sectorul de usi, ferestre si pereti cortina nu face exceptie de la aceasta regula generala. Cu toate ca intr-un asemenea domeniu de activitate promovarea unor idei complet novatoare este dificila, avand in vedere libertatea relativ restransa de miscare in ceea ce priveste materialele utilizate si tehnologiile folosite in procesele de productie, furnizorii nu se lasa niciodata descurajati si reusesc permanent sa-si uimeasca partenerii prin solutii realmente revolutionare.
 
Inovatii cu o contributie incontestabila la imbunatatirea caracteristicilor de sustenabilitate
In actuala conjunctura economica, este deosebit de important ca firmele din domeniu sa demonstreze un dinamism deosebit in ceea ce priveste imbunatatirea portofoliilor proprii de produse si servicii. Unele companii au reusit deja atingerea acestui obiectiv ambitios, altele sunt deja pe cale sa o faca. In prima categorie se incadreaza, de altfel, laureatii celei de-a treia editii a premiilor EURO-Fereastra, la grupa „Innovation & Technology” fiind acordate trofee reprezentantilor societatilor Deceuninck Romania, AGC Flat Glass Romania, Profine Romania, Klaes Romania, Aluminos Cortizo Romania, Fereastra Suki, According Group, Assa Abloy Romania, Verofer si Den Braven Comex Romania. Spatiul disponibil este prea limitat fie si numai pentru o simpla enumerare a propunerilor pe care aceste companii le-au facut partenerilor ce activeaza pe piata de profil. Este suficient de amintit faptul ca fiecare nominalizare a fost atent cantarita, in finala calificandu-se exclusiv acele firme care au avut intr-adevar ceva important de lansat pe piata si care au intreprins toate demersurile necesare pentru ca produsele respective sa contribuie in mod direct la imbunatatirea caracteristicilor de sustenabilitate ale imobilelor care le inglobeaza.
 
Gestionarea avantajelor ce decurg din promovarea inovatiilor
Campionilor enumerati anterior li se alatura o serie de alte companii din bransa care, la randul lor, au demonstrat o veritabila consecventa in procesul de innoire a portofoliilor proprii si de completare a acestora cu produse care sa se adapteze cat mai bine specificului cererii. Astfel, lista de companii premiate la aceeasi categorie a inclus societatile Aluterm Group, G-U Ferrom Com, Dr. Hahn GmbH Co. KG, Alumni, Interplast Rom si Bau Handler. Toate acestea sunt branduri recunoscute in domeniu, care au reusit sa-si formeze o imagine favorabila in perceptia consumatorilor profesionsti – de regula, producatori de tamplarie termoizolanta – inclusiv gratie atentiei deosebite pe care managmentul acestor companii o acorda noutatilor. Procesul de inovare nu este unul simplu si necesita eforturi deosebite atat in sfera creativa, cat si in cea financiara. Mai mult, rezultatele palpabile nu sunt imediate, fiind necesara o perioada-tampon in care utilizatorii sa se familiarizeze cu propunerile si sa constientizeze toate avantajele ce decurg din adoptarea inovatiilor. In conditiile date, castigatori nu pot fi decat aceia care au rabdarea necesara pentru a astepta un feedback din partea pietei si de a accepta continutul acestuia, indiferent de masura in care este sau nu favorabil.
 
Nivel imbunatatit de competitivitate prin adoptarea solutiilor novatoare
Este clar pentru toti expertii din bransa ca perioada urmatoare este una specifica unei cresteri extensive si intensive, in acelasi timp, ambele directii fiind influentate de modul in care se va adopta o strategie coerenta in planul produselor. Imbogatirea ofertei prin adaugarea de solutii interesante va trebui sa fie insotita de o crestere a calitatii si fiabilitatii acestora, indiferent de tipul de material. Doar o asemenea politica va fi castigatoare pe termen lung, aceasta fiind concluzia la care au ajuns cei mai reputati analisti din domeniu. Data fiind realitatea respectiva, singura cale de urmat pentru companiile ce-si propun sa-si conserve sau chiar sa-si mareasca nivelul de competitivitate este constituita de orientarea catre inovatia care, pe de-o parte, adauga o valoare incontestabila din punct de vedere tehnic si, pe de alta parte, asigura niste venituri suficient de mari pentru a justifica un asemenea efort. Acesta este terenul exclusiv al competitorilor extrem de performanti, capabili sa identifice oportunitatile fiecarui moment si sa le exploateze eficient, in interesul propriu si al partenerilor de afaceri.
 
 
 
ghid_montaj
2021-video-fer
athena_370px
rehau
SISECAM
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

VBH
ROTO
trocal
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE