Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - REHAU participa cu solutii inovatoare pentru ferestre la Fensterbau Frontale
REHAU participa cu solutii inovatoare pentru ferestre la Fensterbau Frontale
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 19 Feb 2024 13:33
Rehau Window Solutions va fi prezent la Fensterbau Frontale 2024 cu un stand de 650 metri patrati, in care specialistii in industria ferestrelor din intreaga lume vor gasi solutiile de ultima generatie pregatite pentru un viitor la 360 de grade, pentru modelele complete de afaceri de succes.
"In calitate de producator de sisteme premium, Rehau Window Solutions isi va sublinia la Fensterbau Frontale 2024 expertiza unica in toate domeniile sale de activitate: Sisteme de profile, produse inteligente, servicii digitale, accesorii optimizate si intotdeauna cu sustenabilitate integrata in sistem. In industria ferestrelor, Rehau Window Solutions este un furnizor renumit de module pentru modelele individuale de succes ale partenerilor nostri, in spiritul "Create Difference, Grow Business"", a declarat Carsten Heuer, CEO al Rehau Window Solutions.
Inovatiile Rehau Window Solutions de la cel mai important targ de profil din lume de la Nürnberg se concentreaza pe subiecte precum:
  • Partener pentru solutii complete, care fac diferenta si ajuta afacerea sa creasca
  • Profile pentru perfectiune: Increzatori in activitatea de baza
  • Pregatiti pentru viitor: Inovatia si inspiratia asigura un succes durabil
  • Eficienta de neegalat: Solutii noi pentru noi modele de afaceri
  • Sustenabilitate de pionierat. Ieri. Astazi. Maine.
„Suntem nerabdatori sa prezentam si in acest an inovatiile v Window Solutions la expozitia internationala Fensterbau Frontale. La Rehau Window Solutions imbunatatim constant produsele astfel incat sa se ridice la nivelul asteptarilor tuturor clientilor nostri, iar Fensterbau Frontale ne da oportunitatea sa ne expunem solutiile intr-un cadru ideal”, a declarat Paul Chipriean, Director Window Solutions Rehau Romania.
Prezenta Rehau Window Solutions la Fensterbau Frontale subliniaza angajamentul ferm al companiei fata de evolutie si inovatie. De asemenea, acest anganjament a fost evidentiat si prin investitiile Rehau Window Solutions la nivel local. Iaugurarea Centrului Logistic din Cisnadie, judetul Sibiu, care a avut loc anul trecut, exemplifica si mai mult viziunea globala a Rehau de a servi clientii la cele mai inalte standarde, prin sporirea performantei si calitatii, gratie progresului tehnologic. Astfel, Rehau Window Solutions continua sa isi consolideze pozitia jucator de top in domeniul solutiilor pentru ferestre atat la nivel international, cat si la nivel local.
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left