Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ANALIZA: Perspective optime pe piata globala de tamplarie termoizolanta
ANALIZA: Perspective optime pe piata globala de tamplarie termoizolanta
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 22 Oct 2018 07:09
Potrivit unui studiu recent, dat publicitatii de expertii firmei de cercetare a pietei si consultanta strategica Global Market Insights (GMI), piata mondiala de tamplarie termoizolanta are perspective optime de crestere pe termen mediu, urmand sa ajunga la un prag psihologic important. Stimulentele financiare acordate de diversele state din intreaga lume pentru constructia de imobile rezidentiale vor influenta pozitiv cererea pe acest segment, in timp ce lucrarile de reabilitare termica a locuintelor, ce s-au dovedit a fi in trecutul apropiat principalul factor-motor al vanzarilor de ferestre si usi, isi vor continua trendul ascendent cel putin in acelasi ritm ca in prezent. Un alt aspect care va influenta definitoriu livrarile - estimate sa ajunga cel putin la 211 miliarde USD in anul 2024 - va fi dat de cresterea comenzilor de produse eficiente energetic, iar exemplul dat de guvernele federale ale SUA si Canadei ar putea conta foarte mult in ecuatia respectiva.
Potrivit studiului, pe plan global, ca structura, ansamblurile din PVC, cu un raport optim performanta-pret, vor continua sa prevaleze in fata celor din aluminiu sau lemn, tot mai rar utilizate, clientii fiind convinsi de faptul ca tamplaria din material plastic este reciclabila, necesita intretinere redusa in exploatare, are o greutate specifica mai mica si asigura izolare termica optima. Pe segmentul ansamblurilor destinate imobilelor cu functiuni comerciale, estimat la peste 288 milioane de unitati in 2016, se va inregistra o rata medie de crestere anuala compozita CAGR mult mai mare decat in sectorul rezidential, ca urmare a majorarii gradului de utilizare a ansamblurilor din diverse materiale (lemn compozit - WPC, sticla, uPVC si metal). Ca dezvoltari viitoare, se preconizeaza o sporire a gradului de automatizare, folosirea pe scara larga a ferestrelor si usilor „inteligente” (cu interventia minima a utilizatorului, mai ales ca aproape 50% din energie se pierde prin intermediul usilor de intrare), cu sisteme de inchidere fara cheie si pe baza de amprenta, promovarea produselor ce nu necesita intretinere in exploatare, imbunatatirea durabilitatii etc.
 
rehau
athena_370px
2021-video-fer
SISECAM
ghid_montaj
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

VBH
trocal
ROTO
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE