Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 13 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - APROEX consemneaza mentinerea cererii pe piata din judetul Constanta
APROEX consemneaza mentinerea cererii pe piata din judetul Constanta
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 16 Ian 2023 06:00
Cu sediul in judetul Constanta, compania Aproex, activa in principal (in proportie de 87% din cifra de afaceri) in domeniul constructiilor cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, precum si in cel al instalatiilor, deruleaza operatiuni specifice si pe segmentul tamplariei termoizolante. „Producem ansambluri termoizolante din PVC (10%) si aluminiu utilizand profile Salamander si Alumil, feronerie Maco si geam termoizolant fabricat de societatea Magestic Doors, din localitatea Medgidia. Instalam ferestrele si usile fabricate doar la lucrarile proprii, nivelul productiei acestora mentinandu-se in 2022 la valoarea celor din 2021. Cele mai numeroase proiecte in care ne-am implicat sunt reprezentate de proiecte rezidentiale si turistice, dezvoltate pe plan local, unde este activa si aria proprie de distributie. In zona in care suntem prezenti, am remarcat anul acesta o mentinere a nivelului segmentului de piata specific”, a declarat Dinu Balan, administratorul companiei.
Firma Aproex este activa pe piata nationala din anul 2008, inregistrand in 2021 rezultate financiare de 9,6 milioane de lei, potrivit informatiilor disponibile pe site-ul Ministerului Finantelor Publice. In cadrul firmei, lucreaza, in prezent, o echipa formata din 68 de angajati.     
    
 
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left