Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Workshop Doors de catre Eco Euro Doors
Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Workshop Doors de catre Eco Euro Doors
Producatori de tamplarie Publicat de AG&F 06 Feb 2024 15:15
Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Eco Euro Doors, companie membra a Grupului Roca, intentioneaza sa preia Workshop Doors.
Atat Eco Euro Doors, cat si Workshop Doors au ca obiect de activitate productia si comercializarea de usi si tocuri de usi de interior (inclusiv accesorii pentru acestea).
In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.
Decizia va fi publicata pe site-ul autoritatii nationale de concurenta, dupa eliminarea informatiilor cu caracter confidential.
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left