Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 27 Ianuarie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - LEROY MERLIN comercializeaza ferestre si usi personalizate din sisteme PVC
LEROY MERLIN comercializeaza ferestre si usi personalizate din sisteme PVC
Producatori de tamplarie Publicat de AG&F 28 Iun 2022 13:00
Leroy Merlin anunta lansarea serviciului de comanda de ferestre si usi de balcon din PVC pe dimensiunile si culoarea pentru care clientii opteaza. Toate ferestrele si usile de balcon PVC realizate la comanda sunt fabricate in Romania. In prezent, serviciul de comanda personalizata este disponibil in 14 magazine Leroy Merlin, din Bucuresti Alexandriei, Bucuresti Colosseum, Bucuresti Pallady, Bucuresti Sun Plaza, Brasov Astra, Brasov Grivitei, Cluj Turzii, Cluj Vlaicu, Constanta, Iasi, Oradea, Ploiesti, Targoviste si Targu Mures. Astfel, clientii care vor sa comande trebuie sa mearga la Punctul Info „Ferestre la comanda” in magazinele selectate, iar specialistii Leroy Merlin vor asigura consiliere in configurarea proiectului de ferestre cu dimensiuni personalizate. De asemenea, acestia au posibilitatea sa aleaga forma, tipul de vitraj si de deschidere, culoarea profilului si a manerelor. Ulterior, in maximum 48 de ore de la vizita in magazin, echipa de tehnicieni Leroy Merlin va efectua masuratorile la domiciliul clientilor. Imediat dupa procesul de masurare, clientul va primi pe e-mail sau telefonic oferta finala pentru validare.
„Lansarea acestui serviciu vine ca un raspuns natural la o nevoie exprimata de clientii Leroy Merlin. Astfel, toti cei care au in plan sa treaca de la tamplaria clasica la cea din PVC, sau vor sa schimbe tamplaria PVC existenta cu una noua, pe dimensiuni specifice, au la dispozitie multiple optiuni. Echipa Leroy Merlin este pregatita sa ofere consiliere pentru o alegere potrivita, masuratori perfecte, dar si cele mai bune servicii de livrare si montaj la domiciliu. In plus, ne asiguram ca tot procesul este unul sustenabil, Leroy Merlin ocupandu-se inclusiv de preluarea si reciclarea vechilor ferestre”, a declarat Frederic Lamy, CEO Leroy Merlin Romania.
Produsele vor fi livrate si montate direct la domiciliul clientilor in cel mult 19 zile de la plata avansului de minim 50% din valoarea totala a proiectului. Livrarea si montajul se realizeaza la o distanta de maxim 50 km fata de magazinele in care serviciul este disponibil. Totodata, indiferent de dimensiunea sau tipul de personalizare a proiectului, clientii beneficiaza de o garantie de cinci ani pentru produse si un an pentru montaj.
In cadrul serviciului, echipa Leroy Merlin se ocupa si de demontarea, preluarea, dar si de reciclarea vechilor ferestre ale clientilor, astfel incat acestia sa nu mai aiba grija manevrarii si depozitarii lor.
De asemenea, pe website-ul Leroy Merlin, clientii au la dispozitie un ghid de alegere pentru ferestrele PVC care detaliaza cele mai importante criterii care trebuie luate in calcul inainte de procesul de achizitionare, elementele componente, dar si rolul grosimii si coeficientului termic in performanta ferestrei.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
Meesenburg
2021-video-fer
rehau
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
A apărut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza