Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 30 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - R+T Stuttgart 2024 se deruleaza sub sloganul "Viitor, Sustenabilitate si Design"
R+T Stuttgart 2024 se deruleaza sub sloganul "Viitor, Sustenabilitate si Design"
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 06 Oct 2023 06:03
Pregatirile pentru editia din anul viitor a targului international Rolladen+Tore (R+T), ce se va derula in intervalul 19 – 23 februarie 2024 la centrul expozitional Stuttgart Messe, din Germania, sunt in plina desfasurare. Cea mai importanta manifestare expozitionala dedicata rulourilor, portilor si solutiilor de protectie solara va gazdui peste 1.000 de companii expozante, care isi vor prezenta invoatiile intr-un spatiu cu o arie de 120.000 mp, care deja a fost complet rezervat. Participarea internationala este, din nou, impresionanta, aproximativ 80% dintre companiile prezente venind din afara granitelor Germaniei. Gigantii din industriile nationale si internationale sunt in plin proces de pregatire a participarii la targ si asteapta cu nerabdare marea reuniune profesionala de la inceputul anului urmator, de la care se asteapta sa se transforme intr-o intalnire speciala, cu numeroase momente importante pentru toti cei implicati, dupa cum subliniaza si organizatorii evenimentului. Se doreste ca R+T 2024 sa-si demonstreze inca o data potentialul inovator unic si sa ofere tuturor vizitatorilor ce vor trece pragul exozitiei o mare varietate de solutii cu valoare adaugata deosebita. Pe langa noutatile din industrie, manifestarea se va concentra pe subiectul sustenabilitatii, care a devenit un element central in cadrul preocuparilor de dezvoltare ale tututor companiilor responsabile de pe mapamond. Pentru a atrage atentia asupra acestei teme, au fost implementate actiuni la nivel de comunicare, in vederea transmiterii unui mesaj cat mai clar. De asemenea, cu ocazia targului vor fi organizate evenimente conexe, cum ar fi atelierul Organizatiei Europene pentru Protectie Soalara (ES-SO) si diverse sesiuni legate de dezvoltarea durabila. In contextul respectiv, vor fi acordate premii speciale pentru durabilitate si eficienta energetica, pentru a evidentia importanta conceptelor respective. Deja peste 80 de companii din 18 tari s-au inscris la concursul R+T Innovation Prize 2024. Pentru informatii suplimentare, click aici
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left