Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 26 Mai 2020
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - RFT: Ferestre inteligente, practice si ecologice - Rosenheim, 10-11 octombrie 2019
RFT: Ferestre inteligente, practice si ecologice - Rosenheim, 10-11 octombrie 2019
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 08 Oct 2019 07:55
Acesta este sloganul sub care se va desfasura, in toamna acestui an, mai precis in perioada 10-11 octombrie 2019, congresul international Rosenheimer Fenstertage (precedat pe 9 octombrie 2019 de evenimentul Power Workshop, sustinut exclusiv in limba germana), organizat de institutul de tehnologie a ferestrelor din localitatea federala omonima. In opinia cercetatorilor reputatei organizatii germane, care in ultimii 50 de ani a dominat autoritar activitatea de reglementare din domeniu, la momentul actual generatiile tinere sunt tot mai preocupate de protectia mediului, aceasta tendinta indicand in mod cat se poate de clar ca modernizarea infrastructurii energetice reprezinta din nou un obiectiv prioritar. De aceea, mottoul asumat pentru RFT 2019 reflecta o problema-cheie a societatii contemporane. Desi factorii politici si utilizatorii nu se gandesc in mod prioritar la ferestre atunci cand se refera la politicile de eficientizare, atentia lor este intrucatva indreptata in directia sistemelor de anvelopare. Acesta este motivul pentru care IFT si-a extins competentele si actioneaza proactiv in domenii complementare, cum ar fi, de exemplu, ventilatia, integrarea serviciilor de instalatii si aspectele legate de sustenabilitate. In acelasi timp, toate inovatiile trebuie sa fie practice, rationalizate si competitive in planul preturilor, caracterisitici ce pot fi obtinute printr-o abordare antreprenoriala creativa. Conferinta din acest an cauta sa identifice raspunsuri la toate aceste provocari, prin prezentarea unei mari varietati de subiecte de mare interes pentru expertii prezenti. Printre temele abordate se numara printarea tridimensionala, efectele reale in planul schimbarilor climatice ale noilor prevederi ale EPBD, noul standard EN 17037 referitor la iluminarea naturala etc. De asemenea, cu aceeasi ocazie vor fi prezentate solutii concrete la diverse probleme aparute in domeniul constructiilor, cum ar fi, de pilda, barierele vitrate de siguranta sau manipularea sticlei securizate. Pentru informatii suplimentare legate de eveniment, clic aici.
 
COVID-19
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK