Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 24 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - Sorin LUCA (Luca Global): Se impune ridicarea tuturor restrictiilor de transport
Sorin LUCA (Luca Global): Se impune ridicarea tuturor restrictiilor de transport
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 19 Ian 2021 06:10
„Aparitia crizei sanitare mondiale a avut efect si asupra activitatii proprii, fiind nevoiti ca in perioada starii de urgenta majoritatea angajatilor sa fie plasati in somaj tehnic. Singura activitate care a continuat a fost in Germania, unde am avut o lucrare de finalizat in Munchen. Ne-am reluat activitatea la parametri normali incepand cu 1 iunie 2020. In continuare, pentru prevenirea unei crize economice prelungite si pentru a nu bloca lantul comercial, este necesara ridicarea tuturor restrictiilor de transport, in vederea liberei circulatii a persoanelor si a marfurilor in Europa. Alte masuri care ar ajuta la dezvoltarea domeniului sunt reprezentate de sprijinul financiar acordat de catre autoritatile statului companiilor afectate de criza actuala, prin masurile si fondurile disponibile, la momentul potrivit si necesar nevoilor unei afaceri. Activitatile proprii de livrare se realizeaza atat pe plan european, cat si la nivel national, prin intermediul flotei proprii de vehicule comerciale. Portofoliul de referinta include proiecte realizate pe pietele europene din Franta, Germania si Elvetia, precum si pe intreg teritoriul Romaniei. Obiectivul permanent al companiei consta in largirea ariei pietei de desfacere. In acest sens investim constant in oameni, tehnologii si inovatii, pentru a putea raspunde asteptarilor clientilor la un anumit nivel de incredere si reputatie. Tintim, de asemenea, o dezvoltare sustenabila si responsabila pe piata. In prezent, portofoliul propriu include o gama diversa de elemente de tamplarie termoizolanta interioara si exterioara, aflata in continua dezvoltare, precum si obloane si mobila din lemn.”
 
ghid_montaj
athena_370px
rehau
SISECAM
2021-video-fer
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

VBH
trocal
ALUPROF
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE