Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 26 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - SWING TRADE: Companiile incearca sa recupereze pierderile din anul 2020
SWING TRADE: Companiile incearca sa recupereze pierderile din anul 2020
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 08 Sep 2021 06:10
Hegyi Sandor, directorul general al companiei Swing Trade precizeaza ca pe segmentul de piata pe care isi deruleaza activitatea firma pe care o reprezinta au aparut mai multe modificari. „Puterea de cumparare a oamenilor este in ultima perioada in scadere si doar clientii cu nivel de trai mai ridicat continua sa faca achizitii, contribuind la dezvoltarea acestei piete. Totusi, traim vremuri in care in Romania putem face cu greu planuri de afaceri pentru ca activitatea politica se schimba foarte des spre deosebire de Polonia, Ungaria, Germania sau Elvetia. Piata subterana infloreste, in timp ce firmele care isi deruleaza activitatea in mod legal sunt constranse de tot felul de legi si obligatii, ceea ce aduce un deserviciu economiei in general. Suntem dezamagiti ca intreprinzatori cand se promit finantari de la stat care nu se concretizeaza. Statul roman are unele dintre cele mai mari probleme din acest punct de vedere la nivel european, iar piata este chinuita nu doar de pandemie, ci si de nesiguranta politica si de faptul ca in sfera economica nu se intampla lucruri bune. Sunt domenii intregi care au fost foarte afectate, cum ar fi turismul sau cel auto. O alta tendinta a pietei este aceea ca exista constructori si antreprenori generali care cauta cele mai ieftine produse in conditiile in care scumpirile de materii prime pe piata europeana sunt aproape zilnice. Cred ca aproape toata lumea incearca sa recupereze pierderile din anul 2020 (inclusiv China, Statele Unite sau Italia) cu aceste scumpiri din 2021. Partial toate preturile au crescut, iar noi companiile avem o viata destul de grea pentru ca este greu sa servesti o piata cu produse scumpe. In aceasta situatie, foarte multe firme mici se duc in piata subterana care, asa cum am spus mai devreme este de foarte multe ori sustinuta. Conditiile de piata sunt putin dificile si speram ca se va face automat o selectie de furnizori si de firme si ca vor ramane profesionistii. Anul acesta ne-am axat si noi mai mult pe piata interna, avand in vedere ca in primele 3-4 luni ale anului aceasta a inregistrat o crestere de 20%-30% fata de perioada similara din 2020 si este posibil ca anul sa se incheie cu o majorare de 15% a acesteia. Estimam ca situatia din 2022 va fi mai grea, insa noi incercam sa ne pastram pozitivi”, a adaugat reprezentantul firmei.
Compania Swing Trade se numara printre primii producatori de usi sectionale din Romania. In prezent, este atat producator pentru usile sectionale marca proprie Eurosandoor, pentru grilaje de protectie, porti batante, rulante si culisante, cat si distribuitor de platforme de autoridicare, sisteme de andocare/industriale si sisteme de automatizare. Portofoliul de produse a fost extins anul acesta cu doua noi categorii de produse dezvoltate recent, respectiv un sistem de parcare automat si un grilaj rapid pentru parcari subterane actionat prin telecomanda si care permite respectarea tuturor normelor ISU pentru primarii, utilizatori, pompieri Informatii suplimentare, la www.eurosandoor.ro      
 
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left