Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 27 Mai 2022
2022-FensterbauFrontale
Home - INDEX COMPANII - Producatori de tamplarie - Tamplarie din PVC - PATRONATUL PRODUCATORILOR DE TAMPLARIE TERMOIZOLANTA (PPTT)
PAGINA PERSONALIZATA


PATRONATUL PRODUCATORILOR DE TAMPLARIE TERMOIZOLANTA (PPTT)

PATRONATUL PRODUCATORILOR DE TAMPLARIE TERMOIZOLANTA (PPTT)

Adresa: Str. Alexandrina nr. 20-22, et. 2, Bucuresti, Sector 1
Telefon: 021/311.16.30
Fax: 021/311.80.10
Mobil: 0723-178.215
E-mail: office@pptt.ro
Web site: www.pptt.ro
Domenii: Tamplarie din PVC | Tamplarie din aluminiu
Descriere activitate
Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT)
Prezentare companie/institutie
PPTT: Piaţa de tâmplărie termoizolantă are perspective de creştere
 
 
 
 
 
 
Valentin Petrescu (46 de ani)
Functia/Organizatia: preşedinte, PPTT
Experienta profesionala: 21 de ani în domeniul vitrajelor termoizolante.
 
In 2015, activitatea Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT) s-a derulat in conditii adverse, pe fondul continuarii dificultatilor intampinate de activitatea economica, la nivel national. O parte dintre probleme au fost generate de inertia caracteristica institutiilor publice cu care organizatia patronala a avut contact in ultima perioada, respectiv Ministerul Economiei, Comertului si Turismului (MECT) si Centrul National de Dezvoltare a Invatamantului Profesional si Tehnic (CNDIPT).
 
- Mentionati problemele majore intampinate in activitate.
- Cel mai mult ne afecteaza inertia mare a reprezentantilor guvernului. De asemenea, o dificultate majora este constituita de concurenta neloiala a unor companii. In fine, ne reprosam ca nu am reusit sa explicam indeajuns de bine avantajele pe care le genereaza asocierea dintre firme, intotdeauna o voce comuna fiind mult mai puternica decat una solitara.
- Care au fost prioritatile pe agenda de activitati a patronatului in ultimul an?
- Sub egida PPTT s-a continuat activitatea Centrului de Evaluare si Certificare a Competentelor Profesionale. Numarul total de specialisti care au participat la proiect este de 312 persoane, 150 de evaluari realizandu-se in cadrul programului european POSDRU. Tot in planul calificarii personalului, organizatia noastra este partener in cadrul Build Up QualiShell si participa la proiectul „Califica-te! Da-ti o sansa la o viata mai buna!”, cofinantat din fonduri europene. In plan normativ, in 2015 PPTT a fost reprezentat direct in cadrul mai multor comisii tehnice ale ASRO. De asemenea, alaturi de organele de control ale statului, ne-am implicat in clarificarea unor diverse dispute tehnice din domeniu.
- Ce obiective strategice ati stabilit pentru perioada urmatoare?
- Ne propunem demararea procedurilor de elaborare a normativului referitor la vitrajele termoizolante. Un alt obiectiv major este cel de identificare a oportunitatilor de export, vizand organizarea de participari la targuri si misiuni economice aprobate de Consiliul de Export. Avem ca tinta importanta inclusiv intensificarea eforturilor comune, alaturi de Patronatul Societatilor din Constructii (PSC), pentru legiferarea certificarii calificarii tehnico-pro­fesionale a operatorilor din constructii. Recent, federatia din care fac parte cele doua organizatii (FPSC) a reusit obtinerea reprezentativitatii pe plan national, prin cooptarea Uniunii Restauratorilor de Monumente Istorice.
- Ce prognoze aveti in ceea ce priveste dezvoltarea bransei de tamplarie termoizolanta?
- In 2015, am observat o usoara crestere (de circa 5%) a volumului activitatii companiilor din bransa. Momentan, constatam o consolidare a companiilor care au reusit sa reziste provocarilor crizei economice si, in contextul dat, credem ca in anii urmatori trendul usor ascendent se va mentine, in parametri similari celor consemnati in acest an.

PPTT: The thermal insulating joinery market has real growth prospects
In 2015, the association of producers of thermal insulating joinery (PPTT) has activated in adverse circumstances, amid the ongoing difficulties encountered by economic activity nationwide. Some of the problems were caused by the inertia of public institutions, with which representatives the organization had contact lately, namely Ministry of Economy, Trade and Tourism (MER) and the National Centre for Development of Vocational and Technical Education (CNDIPT).
(articol aparut in revista Fereastra, editia Noiembrie-Decembrie 2015)

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
Meesenburg
2021-video-fer
SISECAM
rehau
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
MAI 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft
DECEUNINCK

Parteneri

trocal
ALUPROF
VBH
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE