Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 12 Aprilie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ART LAND: Participarea la Construct Expo ramane o prioritate
ART LAND: Participarea la Construct Expo ramane o prioritate
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 11 Mai 2010 18:00
Firma Art Land – Bucuresti este prezenta pe piata de tamplarie termoizolanta din 1994, fiind implicata in productia si promovarea usilor de interior, de siguranta, rezistente la foc, precum si de ferestre din PVC, aluminiu si lemn stratificat (in proportie de aproximativ 10% din vanzari). Directorul general al companiei ofera, in continuare, cateva detalii referitoare la activitatea societatii, evolutia segmentului specific de piata si participarea la Construct Expo Ambient.  
 
Giovanni Baldantoni, director general al Art Land: "Pe segmentul tamplariei din lemn, piata romaneasca nu este foarte dezvoltata. Practic, aceste tipuri de produse sunt considerate de lux si foarte greu accesibile, datorita pretului. Totusi, daca avem in vedere valoarea adusa locuintei, raportul calitate – pret este justificat. In ceea ce ne priveste, colaboram cu producatori din Italia care dispun de experienta/tehnologii superioare celor din Romania. Preferam, astfel, sa insistam pe calitate, chiar daca nivelul costului de achizitie este corespunzator, investitia de acest tip amortizandu-se in timp. De asemenea, beneficiarii autohtoni sunt foarte putin informati si consideram ca doar o promovare intensa a produsului poate reglementa totul, chiar in conditiile actualei crize economico – financiare. De exemplu, in 2009, clientii care au optat pentru usi/ferestre din lemn provin din tarile occidentale (unde avantajele utilizarii ansamblurilor din lemn stratificat sau lemn-aluminiu sunt mult mai bine cunoscute) sau au fost consiliati de arhitecti straini care i-au sfatuit in aceasta privinta. Pentru 2010, am facut deja oferte in cazul unor proiecte de cladiri ce se afla in curs de executie si pe care speram sa le concretizam incepand cu lunile august – septembrie. Astfel, speram ca vanzarile pe care le-am obtinut anul trecut sa se mentina si acum. In privinta participarii la expozitia din Bucuresti suntem prezenti aproape in fiecare an inca de la infiintare. Asteptarile privind editia din 2010 vizeaza promovarea produselor si atragerea de noi clienti". In perioada 11-15 mai a.c., persoanele interesate de oferta Art Land sunt invitate in Pavilionul 15, la Standul 9". Informatii suplimentare, la www.artland.ro
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
2021-video-fer
ghid_montaj
SISECAM
athena_370px
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

VBH
ALUPROF
trocal
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE