Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 26 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - AGC (SUNEWAT): Noi solutii tehnice din sticla pentru generarea de energie
AGC (SUNEWAT): Noi solutii tehnice din sticla pentru generarea de energie
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 18 Sep 2020 05:39
Intr-o lume arhitecturala in care primeaza aspectul si functionalitatea fatadelor cortina, aceste structuri trebuie sa se adapteze rapid la cerintele de eficienta energetica, ca parte a conceptului general de sustenabilitate. Venind in intampinarea trendului respectiv, AGC propune o noua gama de solutii, dezvoltate in colaborare cu parteneri tehnologici consacrati, cum ar fi PHYSEE Technologies, Sonnenstromfabrik, SolTech si Solar Visuals. Produsele SunEwat sunt disponibile sub titulaturile Vision Square, Vision Stripe si SmartSkin, fiind destinate zonelor transparente si oferind designerilor avantajul unei abordari artistice a elementelor din sticla. SunEwat Vision este un vitraj elegant ce faciliteaza generarea de energie „verde”, garantand concomitent transparenta si functionalitatea panoului vitrat. In ceea ce priveste SmartSkin, acesta este un model inovator propus de PHYSEE Technologies, ce include senzori fotovoltaici si de invatare, apti pentru integrarea in sistemul inteligent de management al cladirii (BMS).
 
Caracteristici optime de performanta si design
Gama SunEwat pentru pereti exteriori opaci este promovata sub denumirile comerciale Stopray Active, Artlite Active si Lacobel T Active. Aceste modele se caracterizeaza prin faptul ca celulele fotovoltaice sunt complet mascate sub stratul de acoperire a sticlei, sub cel de design creativ sau sub cel de vopsea. Rezultatul este constituit de o solutie extrem de atragatoare si capabila, in acelasi timp, de a genera o cantitate optima de energie, in conditiile in care perioada de amortizare a investitiei este extrem de scurta. Artlite Active, dezvoltata in colaborare cu Solar Visuals reprezinta, la randul sau, un sistem inteligent ce permite individualizarea zonei de placari a peretilor cortina, oferind variante infinite de realizare a unor imagini, combinatii coloristice, imprimeuri etc. In ceea ce priveste Lacobel T Active, in acest caz este vorba despre celule fotovoltaice distribuite uniform in spatele unui strat stralucitor de vopsea. Acoperirile Stopray Vision pot fi combinate perfect cu Stopray Active - o varianta de sticla activa pentru exterior, ce asigura un aspect estetic deosebit si o aparenta uniforma, oferind totodata un aport semnificativ de energie. AGC Glass Europe are o experienta de peste un deceniu in fabricatia sticlei active, produsele promovate fiind deja utilizate la un numar important de proiecte de pe intregul mapamond. In prezent, are loc un proces de accelerare a tranzitiei catre cladirile inteligente si sustenabile, care nu fac niciun compromis in ceea ce priveste performanta si estetica, iar din acest punct de vedere modelele propuse de AGC reprezinta alegerea potrivita.
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left