Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Grupul PM a lansat solutia premium de prag din aluminiu BYBLOS+
Grupul PM a lansat solutia premium de prag din aluminiu BYBLOS+
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 22 Mai 2024 10:03
Grupul PM a lansat pe piata accesoriilor pentru tamplarie solutia de produse BYBLOS+ care contine sistemul complet de prag din aluminiu PM, ce se remarca prin calitati tehnice si estetice superioare.
Solutia de prag PM BYBLOS+ are in componenta elemente realizate cu atentie la detalii, fiind solutia ideala atat din punctul de vedere al izolarii cat si din punctul de vedere al montajului.
"La aniversarea a 10 ani de la lansarea pe piata a pragului nostru de aluminiu, venim cu o propunere cu totul speciala: BYBLOS+. Acesta nu este doar un simplu produs, este o solutie premium care redefineste standardele in materie de calitate si estetica a usii. BYBLOS+ se remarca prin calitatile sale tehnice si estetice deosebite, fiind rezultatul unei atentii meticulase la detalii. Este solutia ideala atat din punct de vedere al izolarii, cat si al montajului, oferind clientilor nostri un confort sporit in utilizare.” – Simona Urs, manager general Grup PM.
 
Ce contine solutia de prag PM BYBLOS+
  • Sistem prag cu capace de prag personalizate pentru profilul tocului de usa
  • Sistem lacrimar pentru usa fixa sau dubla cu capace lacrimare pentru profilul usii si perii de etansare
  • Inaltatoare prag pentru termoizolarea si hidroizolarea optima a usilor exterioare
Solutia BYBLOS+ reprezinta solutia ideala si eficienta pentru protejarea intrarilor in cladiri reducand riscul de deteriorare a usii si a podelei, prelungind durata de viata a acestor elemente.
Grupul PM cu o experienta de peste 20 de ani pe piata accesoriilor pentru tamplarie din lemn si PVC, este prezent in piata la nivel global cu doua divizii de produs prin companiile: PM Technic Elements si PM Aluminium Line. Logistic depozitele companiei se regasesc in tari precum Romania, Italia si Ungaria, compania fiind intr-o continua expansiune.
Cu peste 2.000 de produse in portofoliu care deservesc peste 5.000 de clienti din 7 tari, produsele PM realizate in fabrica PM din Turcia se diferentiaza in piata prin calitate si caracteristici inovatoare, aducand beneficii de timp si calitate clientilor.
 
 
 
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left