Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 04 Iulie 2020
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - HS76, sistem Deceuninck pentru usi culisante cu ridicare din PVC
HS76, sistem Deceuninck pentru usi culisante cu ridicare din PVC
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 10 Mai 2018 07:37
Cu o latime a profilului de rama de 175 mm si o adancime constructiva a celui de cercevea de 76 mm, sistemul din seria HS76 reprezinta una dintre cele mai performante solutii de actionare liftant-glisanta disponibile pe piata nationala. La baza proiectarii acestei solutii de culisare cu ridicare, care beneficiaza de etansare pe garnituri, se afla un concept modern, care asigura faptul ca toate profilele si accesoriile aferente se integreaza perfect in sistemul general de izolare. Reperele destinate executiei cercevelelor prezinta patru camere de izolare, in vreme ce sistemele pentru realizarea ramelor sunt octacamerale. Datorita integrarii unor suporturi fixe, caracterizate printr-o valoare inalta a momentului de inertie, este posibila echiparea ansamblurilor cu sisteme de feronerie performante, specifice unor deschideri mari. Astfel, se asigura o crestere considerabila a vizibilitatii spre exterior si se permite accesul unei cantitati sporite de lumina naturala in incinta, ceea ce reprezinta o aliniere la cele mai moderne exigente arhitecturale.
 
Coeficient de transfer termic de 1,2 W/mpK la nivelul ramei
Pentru zona de prag, se pot folosi atat elemente executate din aluminiu, cat si din PVC. De asemenea, pentru a asigura o imbunatatire a nivelului de termoizolare, Deceuninck a optat pentru echiparea sistemelor HS76 cu garnituri speciale de etansare. Aceluiasi demers de eficientizare energetica i se subordoneaza si dotarea tamplariei cu geam termoizolant triplustratificat, ce poate ajunge pana la o grosime de 44 mm. Din punct de vedere estetic, sistemul liftant-glisant HS 76 cu etansare pe garnituri din elastomer termoplastic TPE (de culoare gri sau neagra) ofera arhitectilor o gama extinsa de optiuni, produsul fiind livrat alb si color in nuante din paletarul Deceuninck. Coeficientul de transfer termic la nivelul ramei atinge 1,2 W/mpK, aceasta traducandu-se prin faptul ca, in conditiile dotarii cu un vitraj performant din punct de vedere energetic, usile executate cu ajutorul acestor profile indeplinesc exigentele impuse de standardul pentru case pasive. De asemenea, produsul este certificat de institutul german IFT Rosenheim, fiind apt pentru a satisface exigente inalte de eficienta energetica si design.
Solicita informatii suplimentare
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
athena_370px
COVID-19
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
deceuninck_belgium
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
trocal
ROTO
VBH
URBAN
2020_bife-sim
PC-500-2019
GHID de INSTALARE