Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Instalatie de mare productivitate pentru laminarea profilelor din PVC
Instalatie de mare productivitate pentru laminarea profilelor din PVC
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 29 Feb 2016 08:56
Linia de infoliere marca Fux Austria, integrata in cadrul programului "all in one" derulat de New House Design Project, ce presupune realizarea de finisaje industriale complete de vopsire si infoliere a profilelor din PVC, de acoperire in camp electrostatic a reperelor din aluminiu, respectiv de vopsire a elementelor vitrate, include un utilaj de debitare a rolelor de folie cu latime de 660 mm si o instalatie de aplicare a foliei din gama Fux 83-PLM-314. Aceasta este o masina cu performante tehnice superioare fata de celelalte modele existente pe piata de profil, datorita multiplelor accesorii din dotare, care contribuie la diminuarea semnificativa a timpului de reglaj si asigura imbunatatirea implicita a productivitatii. Dintre dotarile aditionale ale liniei Fux se remarca duza de aplicare a adezivului hot-melt, care are un reglaj complet automat si permite setarea prin intermediul panoului de comanda atat a cantitatii de adeziv, cat si deschiderea fantei la latimea necesara.
 
Stocarea profilelor infoliate – un serviciu suplimentar pentru parteneri
Un alt avantaj semnificativ asigurat de aceasta linie de infoliere este reprezentat de posibilitatea pozitionarii duzei in oricare parte a echipamentului, oferindu-se, astfel, posibilitatea amplasarii profilului mai aproape de operator. Unitatea de pozitionare a foliei, avand rolul de a mentine marginea materialului exact in locul destinat, indiferent de miscarile rolei, constituie un alt element care duce la reducerea pierderilor si la scaderea timpului de operare. Aplicarea «primerului» pe sistemele de profile se efectueaza cu ajutorul pompelor sub presiune, fara a se permite contactul materialului de conditionare cu aerul, in niciun moment inainte de aplicare. Viteza de procesare este sporita inclusiv prin folosirea unui sistem de role multipunct, ce faciliteaza setarea rapida a rolelor de ghidaj. Zona de infoliere propriu-zisa este formata din 20 role de presare cu sistem de reglaj de tip parghie, precum si din 4 placi presetate, astfel incat intreaga linie poate fi modificata in mai putin de 15 minute pentru procesarea unui profil cu sectiune diferita. Productivitatea echipamentului este sporita, iar prin asigurarea unei calitati ridicate a finisajelor si termenele scurte de livrare, se garanteaza o deservire optima a clientilor. Pentru realizarea unor stocuri-tampon, exista posibilitatea procesarii unor cantitati mai mari de profile, serviciile logistice de depozitare fiind asigurate in spatiile disponibile ale NHDP, in conditii strict controlate de temperatura si umiditate. Informatii suplimentare, la www.nhdp.ro
 
Solicita informatii suplimentare
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left