Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - LORENZO GRUP: Nou sistem din aluminiu pentru obloane, certificat de IFT
LORENZO GRUP: Nou sistem din aluminiu pentru obloane, certificat de IFT
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 29 Iun 2015 15:12

Sistemul din aluminiu pentru obloane destinate usilor si ferestrelor marca BRL Aluminium System, de la Lorenzo Grup, reprezinta un produs complet pentru realizarea proiectelor arhitecturale. La obiectivele de acest tip, obloanele ofera un plus de eleganta, confort si securitate.

Sistemul de obloane este disponibil in doua variante (cu lamele mobile sau fixe), fiind certificat de institutul IFT Rosenheim. Acesta este disponibil intr-o vasta gama de culori atat din categoria standard (alb, maro, nuc, stejar auriu), cat si din cea extra standard (mooreiche, eloxat, realizat prin tehnica de anodizare si alte nuante din paleta RAL).

 

Gama de obloane Lorenzo a fost modificata recent

 

Sistemul de obloane Lorenzo se realizeaza cu materie prima de cea mai buna calitate, cu o tehnologie de productie de ultima generatie si are, astfel, o durata ridicata de exploatare, rezistenta indelungata si stabilitate in timp.

Realizat la fabrica grupului de langa Istanbul, sistemul de obloane a inceput sa fie promovat in urma cu doi ani. La inceputul lui 2015, a fost initiata o colaborare cu un important distribuitor european de accesorii, care a determinat modernizarea acestei game de produse. In prezent, Lorenzo Grup poate indeplini diverse comenzi pe segmentul obloanelor, indiferent de structura solicitata de beneficiari, in cazul in care exista pe piata numeroase variante constructive. Lorenzo Grup livreaza aceste produse direct din stoc, sortimentele respective fiind, distribuite la nivel national impreuna cu produse Aluplast si Winkhaus.

Potrivit declaratiilor managerilor companiei Lorenzo Grup, lansarea noului sistem de obloane a fost accelerata pentru inceputul acestui an, ca urmare a faptului ca poate fi observata, in randul beneficiarilor, o crestere a cererii de produse de acest tip nu doar in zona Transilvaniei (in care acestea se folosesc in mod traditional), ci si in toata tara, cu precadere la ansamblurile rezidentiale nou-construite.

In conditiile climaterice actuale, utilizarea produselor din categoria tehnicii de umbrire asigura un grad sporit de confort si un grad ridicat de rezistenta pentru toate categoriile de tamplarie termoizolanta. In plus, specialistii sustin faptul ca o fereastra fara accesorii reprezinta un ansamblu incomplet atat din punct de vedere al functionalitatii, cat si al designului, ceea ce i-a determinat ca in ultimul timp sa creeze si sa lanseze pe piata numeroase solutii moderne si eficiente de protectie solara, care sunt proiectate tinand cont de cresterea gradului de exigenta al beneficiarilor. In cadrul acestora, se numara si o gama complexa de obloane din aluminiu sau din lemn. Acestea s-au dovedit a fi unele dintre cele mai versatile elemente de umbrire, intrucat sunt adaptabile majoritatii aplicatiilor arhitecturale, in timp ce obloanele din aluminiu sunt caracterizate de anduranta si de un design deosebit. Informatii suplimentare, la www.lorenzo.ro        

 
 
 
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left