Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - NHDP: Cuptor de mare capacitate, cu lungime de 6,5 m si 5 linii de transport
NHDP: Cuptor de mare capacitate, cu lungime de 6,5 m si 5 linii de transport
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 27 Feb 2015 11:40
New House Design Project (NHDP) asigura partenerilor servicii de vopsire in camp electrostatic, care se realizeaza prin intermediul unui echipament ultramodern, ce include un cuptor cu o capacitate totala de incalzire de 120.000 kcal/ora. Livrata de compania Sistem Teknik Makina, linia este echipata cu sisteme electrice furnizate de Siemens si Schneider Electric, motoarele fiind Gamak si Watt. Dimensiunile cuptorului cu functionare pe baza de gaz natural (marca Baltur - Italia) sunt de 1.500 mm x 1.800 mm x 6.500 mm, procesarea realizandu-se prin intermediul unei unitati termice, prin metoda incalzirii indirecte. Izolatia utilajului este realizata cu vata minerala cu grosime de 150 mm, de la Izocam. Partea interioara a cuptorului, precum si toate canalele de circulatie a aerului sunt executate otel zincat, finisajul exterior fiind realizat cu vopsea-pulbere. Unitatea termica prezinta o capacitate de incalzire pana la temperatura de 250 °C, iar camera de ardere este fabricata din otel inoxidabil (AISI 310). Controlul caldurii interioare se efectueaza prin intermediul unui sistem digital ce asigura mentinerea valorilor termice la nivelul prestabilit, cu ajutorul unor ventilatoare cu putere de 0,53 kW.
 
Procesari complexe pentru obtinerea unor finisaje de inalta calitate
Cabina de aplicare a vopselei-pulbere este de tip monociclonic, avand dimensiuni de 3.500 mm x 2.245 mm x 1.400 mm. Aceasta este dotata cu sase filtre din nanofibre si sase valve electromagnetice. Unitatea este destinata acoperirii manuale a reperelor, avand totodata rolul de a transporta excesul de vopsea catre grupul ciclonic, prin intermediul unui flux de aer cu viteza de 0,5 m/s. Sistemul de transport al produselor in vederea prepararii, incarcarii, vopsirii, polimerizarii, racirii etc. are o capacitate de incarcare de 100 kg/metru. Procesul tehnologic de vopsire in camp electrostatic presupune, intr-o prima faza, un pre-tratament ce consta sapte etape distincte - si anume: preincalzire cu aer cald pentru un timp de 5 minute, la temperaturi de 40 °C - 60 °C, degresare-deoxidare, spalare la temperatura ambientala cromatare, spalare cu apa demineralizata si uscare. In ceea ce priveste piesele din otel cu forme atipice si un nivel ridicat de contaminare, procesul respectiv se deruleaza cu ajutorul unei instalatii "Lance" (curatare cu jet de apa sub presiune). Urmeaza faza de vopsire propriu-zisa pe parcursul careia se utilizeaza instalatia de conveiere semiautomata ce transporta elementele la cabina specializata, dotata cu pistoale de pulverizare ITW Gema OptiFlex 2 W, echipate cu sistem electronic de vibratie. Polimerizarea/uscarea se realizeaza in interiorul cuptorului dotat cu cinci linii de transport, care prezinta avantajul procesarii unui numar mare de profile la fiecare ciclu. Ambalarea se face, dupa caz, cu folie de protectie, carton, folie cu bule sau de tip "strech".
 
Solicita informatii suplimentare
 
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left