Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 22 Martie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Sistem blaugelb Triotherm+ de la Meesenburg
Sistem blaugelb Triotherm+ de la Meesenburg
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 02 Sep 2016 12:00
Sistemul blaugelb Triotherm+, marca proprie a companiei Meesenburg GmbH include profile din polistiren expandat, de calitate superioara, destinate instalarii ferestrelor la nivelul de izolatie a fatadei cladirii. Cu un montaj usor si rapid, in doar trei etape (debitare, pozitionare si fixare), sistemul reprezinta o cale sigura catre o izolare perfecta, dar si un pas important in directia unui grad superior de eficienta energetica a ferestrei.
 
Sistemul inovator blaugelb Triotherm+ este alcatuit din trei componente
 
Sistemul blaugelb Triotherm+ include numai trei componente. Primul dintre acestea este profilul blaugelb Triotherm+, realizat din polistiren expandat. Desi este stabil din punct de vedere dimensional, poate avea  grosimi diferite, este robust si durabil si reduce in mod optim puntile termice. Cea de-a doua componenta a sistemului este polimerul blaugelb Hybrid Power Fix, un sigilant elastic destul de puternic ca sa ataseze componente la o varietate de substraturi. Suruburile de fixare blaugelb FK-T30, care difera in functie de materialul din care este confectionat peretele au rolul de a fixa profilele pe structuri. Aceste elemente sunt realizate din otel-carbon de inalta calitate care le asigura rigiditate la torsiune si precizie pentru fixare, inclusiv in ceea ce priveste toate componentele sistemului blaugelb Triotherm+.
Instalarea acestuia se face printr-o solutie inovatoare de cuplare in coada de randunica, fara pierderi si cu asigurarea unei izolatii termice excelente pe termen lung. Dimensiunile compacte ale profilelor, in combinatie cu sistemul de inchidere speciala, permite oricand modificarea dimensiunilor acestora fara efort, chiar si pentru ferestre de dimensiuni ample. In acelasi timp, transportul componentelor la santier nu mai presupune un efort de logistica major.
Plasarea ferestrelor direct in baza de izolare si integrarea acestora direct in sistemul de placare reprezinta un pas major in designul ferestrelor eficiente energetic. Toate aceste obiective pot fi atinse prin utilizarea sistemului blaugelb Triotherm+ fara efort, costuri suplimentare sau restrictionarea planificarii sau a executiei ulterioare. In acelasi timp, acest sistem, testat de institutul IFT, permite utilizarea oricarui tip de sigilare (banda multifunctionala, film sau spuma), alegere care trebuie facuta intotdeauna pe baze profesionale.
Blaugelb Triotherm+ reprezinta un material rezistent la foc din clasa B1 potrivit standardului DIN 4102-1 si asigura protectie antiefractie (clasa RC2). Totodata, este singurul sistem testat cu succes intr-o consola mare, precum si pentru transferul de sarcina statica. Avand in vedere toate aceste caracteristici, este recomandat de producator ca o solutie de constructie pe termen lung, la care se adauga si faptul ca este 100% reciclabil. Avand posibilitatea de a fi instalat oriunde si sigilat in orice fel, sistemul asigura rezultate testate, remarcabile. Informatii suplimentare, la www.das-neue-blaugelb.de
 
SISECAM
TSV
rehau
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza