Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 16 Septembrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SmartActive - Manere si profile cu protectie antimicrobiana de la Schuco
SmartActive - Manere si profile cu protectie antimicrobiana de la Schuco
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 15 Iun 2020 05:40
Noul coronavirus SARS-CoV-2 a determinat inasprirea, pe intregul mapamond, a cerintelor de igiena. Furnizorul german Schuco a dezvoltat inca de acum 2 ani Schuco SmartActive, ce reprezinta un sistem de acoperire antimicrobiana, aplicat pe manerele si profilele din aluminiu. Efectul antimicrobian este asigurat de microparticulele de argint de inalta puritate, care sunt incorporate in suprafata. Solutia SmartActive este disponibila pentru toate sistemele de ferestre Schuco AWS si este folosita doar pentru finisarea la interior a acestora. Bacteriile, virusii si chiar germenii multirezistenti sunt distrusi si nu se mai pot multiplica, dupa ce intra in contact cu Schuco SmartActive.
 
Reducere a germenilor cu 99,9%, intr-un interval de 24 de ore
Diferenta dintre profilele si manerele standard si cele acoperite cu microparticulele de argint este foarte vizibila, fiind data tocmai de protectia antimicrobiana de lunga durata asigurata de cele din urma. Testele de laborator au dovedit o reducere a germenilor cu 99,9%, intr-un interval de 24 de ore. Sistemul poate fi aplicat reperelor de feronerie cu finisaj eloxat, de inox sau celor cu aspect de inox. Tehnologia Schuco SmartActive, patentata si aprobata ca dispozitiv medical, este absolut non-toxica si non-alergenica, putand reprezenta o solutie eficienta pentru viitoarele constructii de spitale, gradinite, scoli etc.
 
***
Compania Alukonigstahl are de peste 60 de ani o alianta cu doi producatori internationali de sisteme: Schuco - lider mondial pe segmentul sistemelor din aluminiu si furnizor de sisteme PVC de inalta performanta, respectiv Jansen - specialist in profile din otel. Din 1995 a fost infiintaza subsidiara Alukonigstahl Romania, cu sediul central si depozitul in Bucuresti. Impreuna cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniile investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 25 de ani compania a realizat peste 5.000 de proiecte si constructii reprezentative, dintre care mai recente sunt Ana Tower, Orhideea Towers, Globalworth Campus, Expo Bussiness Park.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ghid_montaj
SISECAM
athena_370px
2021-video-fer
rehau
A aparut editia
AUGUST 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
VBH
ALUPROF
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE