Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 24 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - PREMIILE EURO-FEREASTRA - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Romtera Product
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Romtera Product
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 26 Mai 2014 16:53
Activa pe piata autohtona din anul 2000 si avand initial ca domeniu de activitate realizarea de profile din PVC si lambriuri, firma Romtera Product s-a orientat, recent, catre executia de glafuri din PVC, a caror contributie la cifra de afaceri a insumat in 2013 aproximativ 60%. Aceasta evolutie optima s-a datorat initierii a operatiunilor de export pe acest segment (in Italia, Bulgaria si Serbia). La nivel national, livrarile se efectueaza pe intreg teritoriul tarii (prin intermediul celor doua puncte de lucru din judetele Buzau si Prahova), iar oferta generala include in prezent si lambriuri din PVC (marca Winplast, comuna glafurilor), elemente de compartimentare si granule rigide din PVC. Operatiunile de productie se realizeaza la sediul din Buzau, care ocupa un teren cu o suprafata de 30.000 mp, din care 8.500 mp reprezinta spatiile de productie si depozitare. Partenerii firmei au la dispozitie si o serie de servicii auxiliare, precum livrari rapide, un raport optim calitate-pret.
 
***
 
Foto: Eren Koc, director marketing, Romtera Product
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Servicii & Accesorii  
 
Distinctia a fost acordata companiei Romtera Product pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
 
rehau
ghid_montaj
athena_370px
SISECAM
2021-video-fer
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
ROTO
trocal
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE