Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - ECLISSE EST
PAGINA PERSONALIZATA


ECLISSE EST

ECLISSE EST

Adresa: Str. Călușei nr. 5A, et. 2, Bucurest, Sector 2
Telefon: 0371/466.060
Fax: -
Mobil: 0722.27.00.47
E-mail: info@eclisse.ro
Web site: www.eclisse.ro
Domenii: Usi de interior | Accesorii & sisteme de fixare
Descriere activitate
Producător de structuri metalice pentru sisteme de glisare, uși filo muro, accesorii și mecanisme de glisare în pereți de zidărie și gips-carton
Prezentare companie/institutie
ECLISSE mizeaza pe o crestere de peste 12% a vanzarilor
 
 
 
 
 
 
Bogdan Manole (52 de ani)
Functia/Firma: manager operatiuni, Eclisse Romania;
Experienta profesionala: 28 de ani in domeniul productiei si comercializarii materialelor de constructii.
 
Societatea Eclisse Est, reprezentanta in Romania a renumitului producator italian cu acelasi nume (Eclisse), opereaza cu un portofoliu bogat de solutii pentru amenajarile de interior, catalogate ca fiind sisteme ce solutioneaza goluri de trecere standard si atipice, de cele mai multe ori cu exigente specifice in proiecte complexe de design si arhitectura, precum sisteme de glisare in perete si pe langa perete, usi clasice (in balamale), filomuro, plinta, trape de vizitare si usi speciale, dar si usi glisante de sticla, lemn si aluminiu. Bogdan Manole, manager de operatiuni al Eclisse Romania, precizeaza ca, odata cu accentuarea trendului minimalist in amenajarile de interior, bazat pe libertatea, economia de spatiu, confortul si functionalitatea spatiilor, produsele din gama Syntesis (filomuro) de la Eclisse inregistreaza o pondere de 47% din totalul vanzarilor, iar sistemele de usi glisante in perete, un procent de 29%.
 
- Precizati care sunt principalele tipuri de produse comercializate pe piata.
- Comercializam sisteme de usi glisante in perete, in doua colectii diferite. Este vorba despre Colectia Clasic, pentru usi clasice cu tocuri si pervazuri si Colectia Syntesis filomuro, cu tocurile la fata peretelui. Productia acestora este realizata in fabricile proprii din Italia. Pentru usile cu care acestea sunt echipate, exista doua variante, si anume - productie Italia si productie Romania. In 2023, am lansat variante de glisare cu usile din tavan pana in pardoseala, fara a avea sistemul de glisare la vedere, Ceiling Track, Plinta Delta si Eclisse 40 - o usa de design care completeaza gama si raspunde exigentelor specialistilor. In ultimii doi ani, exista o crestere deosebita a cererii pentru produsele minimaliste de design, mai precis usile colectiei Syntesis filomuro.
- Cum a evoluat cifra de afaceri a firmei in ultimul timp?
- In 2022, cifra de afaceri a crescut fata de anul precedent cu aproape 11,8%. Aceasta tendinta se regaseste si la finele primului semestru din 2023, aspect care ne determina sa estimam o crestere de peste 12% pentru anul curent.
- Prezentati, succint, strategia de dezvoltare a companiei.
- In prima jumatate a anului 2023, am deschis un nou showroom in Sectorul 2 al Capitalei, cu o suprafata de 300 mp, care deserveste business-ul in Romania. Aici organizam periodic cursuri cu montatori si expuneri dedicate arhitectilor, designerilor, revanzatorilor, constructorilor, dar prezentam, totodata, o varietate de sisteme pentru a fi testate de vizitatorii dornici de solutii deosebite in amenajarea locuintelor, cu intentia de a arata cat mai multor clienti, actuali si potentiali, viziunea Eclisse si de a transmite ca "Privim spre viitor" prin tot ceea ce facem - cercetare, inovare, dezvoltare.
- Indicati principala provocare pe care o intampinati in dezvoltarea activitatii.
- Lipsa personalului tehnic calificat a fost provocarea numarul 1 in anul 2022 si continua sa se mentina si in acest an. Ne referim, mai exact, la montatorii profesionisti de usi, care sa indeplineasca o serie de competente tehnice minimale si sa dea dovada de seriozitate, experienta in domeniu si de o mentalitate sanatoasa.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Octombrie 2023)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left