Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ECLISSE estimeaza pentru 2023 o crestere de peste 12% a cifrei de afaceri
ECLISSE estimeaza pentru 2023 o crestere de peste 12% a cifrei de afaceri
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 10 Nov 2023 06:27
Societatea Eclisse Est, reprezentanta in Romania a renumitului producator italian cu acelasi nume (Eclisse), opereaza cu un portofoliu bogat de solutii pentru amenajarile de interior, catalogate ca fiind sisteme ce solutioneaza goluri de trecere standard si atipice, de cele mai multe ori cu exigente specifice in proiecte complexe de design si arhitectura, precum sisteme de glisare in perete si pe langa perete, usi clasice (in balamale), filomuro, plinta, trape de vizitare si usi speciale, dar si usi glisante de sticla, lemn si aluminiu. Bogdan Manole, manager de operatiuni al Eclisse Romania, precizeaza ca, odata cu accentuarea trendului minimalist in amenajarile de interior, bazat pe libertatea, economia de spatiu, confortul si functionalitatea spatiilor, produsele din gama Syntesis (filomuro) de la Eclisse inregistreaza o pondere de 47% din totalul vanzarilor, iar sistemele de usi glisante in perete, un procent de 29%.
- Precizati care sunt principalele tipuri de produse comercializate pe piata.
- Comercializam sisteme de usi glisante in perete, in doua colectii diferite. Este vorba despre Colectia Clasic, pentru usi clasice cu tocuri si pervazuri si Colectia Syntesis filomuro, cu tocurile la fata peretelui. Productia acestora este realizata in fabricile proprii din Italia. Pentru usile cu care acestea sunt echipate, exista doua variante, si anume - productie Italia si productie Romania. In 2023, am lansat variante de glisare cu usile din tavan pana in pardoseala, fara a avea sistemul de glisare la vedere, Ceiling Track, Plinta Delta si Eclisse 40 - o usa de design care completeaza gama si raspunde exigentelor specialistilor. In ultimii doi ani, exista o crestere deosebita a cererii pentru produsele minimaliste de design, mai precis usile colectiei Syntesis filomuro.
- Cum a evoluat cifra de afaceri a firmei in ultimul timp?
- In 2022, cifra de afaceri a crescut fata de anul precedent cu aproape 11,8%. Aceasta tendinta se regaseste si la finele primului semestru din 2023, aspect care ne determina sa estimam o crestere de peste 12% pentru anul curent.
- Prezentati, succint, strategia de dezvoltare a companiei.
- In prima jumatate a anului 2023, am deschis un nou showroom in Sectorul 2 al Capitalei, cu o suprafata de 300 mp, care deserveste business-ul in Romania. Aici organizam periodic cursuri cu montatori si expuneri dedicate arhitectilor, designerilor, revanzatorilor, constructorilor, dar prezentam, totodata, o varietate de sisteme pentru a fi testate de vizitatorii dornici de solutii deosebite in amenajarea locuintelor, cu intentia de a arata cat mai multor clienti, actuali si potentiali, viziunea Eclisse si de a transmite ca „Privim spre viitor” prin tot ceea ce facem - cercetare, inovare, dezvoltare.
- Indicati principala provocare pe care o intampinati in dezvoltarea activitatii.
- Lipsa personalului tehnic calificat a fost provocarea numarul 1 in anul 2022 si continua sa se mentina si in acest an. Ne referim, mai exact, la montatorii profesionisti de usi, care sa indeplineasca o serie de competente tehnice minimale si sa dea dovada de seriozitate, experienta in domeniu si de o mentalitate sanatoasa. 
 
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left