Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 22 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
PAGINA PERSONALIZATA


P.M.S. INTERNATIONAL SRL

P.M.S. INTERNATIONAL SRL

Adresa: Str. Constantin Musat nr. 3, Bacau, Judet Bacau
Telefon: 0234/206.218
Fax: 0234/206.219
E-mail: office@pmsinternational.ro
Web site: www.pmsinternational.ro
Domenii: Profile din PVC | Tamplarie din PVC | Profile aluminiu & materiale pentru placari | Tamplarie din aluminiu | Accesorii & sisteme de fixare
Descriere activitate
Tamplarie din PVC si Al; profile termoizolante din PVC si AL; feronerie si accesorii.
Prezentare companie/institutie
PMS INTERNATIONAL: Extindere a ariei de distributie in judetul Vaslui
 
 
 
 
 
 
Solak Meral
Functia/Firma: administrator, PMS International;
Experienta profesionala: 19 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Grupul de firme care include companiile PMS International si PMS Termopan Center a inregistrat, in 2018, o majorare a numarului comenzilor, iar pentru anul in curs, Solak Meral, administratorul firmei, estimeaza o mentinere a acestei tendinte. Societatea PMS International este cea mai veche din cadrul grupului, fiind activa pe piata din Romania incepand din anul 2003.
 
- Cum este structurata, in prezent, oferta de produse?
- In cadrul companiei PMS International distribuim profile din PVC (in proportie de 70% din totalul vanzarilor), repere din aluminiu (20%) si o gama completa de accesorii si sisteme dedicate executiei tamplariei termoizolante, care include spume poliuretanice Den Braven sau Titan, glafuri, paneluri, manere Hoppe si sisteme tip „broasca” marca Safir. Activitatea firmei PMS Termopan Center presupune realizarea de tamplarie din PVC cu profile Veka si Ramplast, feronerie Roto, Vorne si Kale (in proportie de 85% din total), precum si cu geam termoizolant ce integreaza sticla Saint-Gobain si Guardian, pe care o procuram de la colaboratorii nostri Dafermann (Bacau) si Dako Distribution (Constanta). Pe segmentul distributiei de profile din PVC, comercializam repere Etem si SPK, lansate anul trecut, de compania Sunny Plast, din Targu Mures. Suntem reprezentantii acestei societati pentru zona Moldovei si distribuim repere din PVC cu 4, 5 si 6 camere. Totodata, procuram profilele din aluminiu disponibile in oferta de la partenerul Lorenzo Grup, din Bucuresti.
- Apreciati modul in care a evoluat segmentul propriu de activitate in ultimul timp.
- In ultimul timp, am inregistrat conditii optime de piata, in principal pe segmentul comercializarii sistemelor destinate domeniului tamplariei termoizolante. Ne asteptam ca si in 2019 situatia sa fie similara si estimam ca o posibilitate mai mare de crestere va fi inregistrata spre finalul anului. In ceea ce priveste activitatea interna, cel mai important aspect consideram ca este mentinerea unei echipe solide de angajati, motiv pentru care toate eforturile proprii s-au indreptat, cu succes, in aceasta directie, in ultima perioada.
- Ce planuri de extindere aveti pentru anul in curs?
- Anul acesta vom inaugura un nou spatiu de depozitare in Vaslui, care va completa reteaua proprie de depozite ce include, in prezent, sapte astfel de spatii, toate localizate in zona Moldovei. La cerere, livrarile de sisteme destinate executiei tamplariei termoizolante se fac si pe plan national, inclusiv prin intermediul unor parteneriate dezvoltate cu distribuitorii colaboratori. Ansamblurile termoizolante din PVC pe care le realizam in cadrul firmei PMS Termopan Center se livreaza, in proportie de 100%, la export, pe piata din Germania, unde grupul nostru detine o companie activa in domeniul antreprenoriatului. Am decis sa exportam ferestrele si usile termoizolante, intrucat aceasta activitate este mult mai profitabila comparativ cu ceea ce se intampla pe plan national.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Ianuarie-Februarie 2019)

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
ghid_montaj
athena_370px
2021-video-fer
SISECAM
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
VBH
trocal
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE