Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 04 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - AGB inregistreaza o crestere a cererii de feronerie pentru ferestre
AGB inregistreaza o crestere a cererii de feronerie pentru ferestre
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 10 Iul 2018 06:10
Dana Comsa reprezentant al Departamentului de Export din cadrul AGB Romania spune ca anul acesta a fost inregistrata „o crestere a cererii de feronerie pentru ferestre, comparativ cu anul trecut” si adauga ca, la nivel general, in ceea ce priveste rezultatele financiare care sunt asteptate anul acesta „este preconizata o mentinere a cifrei de afaceri obtinuta in 2017 si care a fost cu 7% mai mare decat cea din 2016”. In opinia reprezentantei AGB, la cauza acestei mentineri va fi reprezentata de contextului politic nesigur, modificarile contabile, juridice si administrative din ultimul an care au creat un mediu dificil de afaceri pentru toate firmele romanesti si care a avut repercursiuni atat in cazul producatorilor de tamplarie termoizolanta, cat si in cel al distribuitorilor de accesorii. „Portofoliul AGB este structurat in doua mari categorii, respectiv produse traditionale (care include usi de interior si exterior) si tehnice (ferestre oscilobatante, culisante cu ridicare, osciloculisante si pivotante, precum si obloane). In oferta locala si internationala se gasesc, astfel, sisteme de feronerie potrivite oricarei configuratii de tamplarie termoizolanta. Pe segmentul feroneriei tehnice, primul loc in vanzarile din Romania este ocupat de noua generatie de feronerie pentru ferestre oscilobatante ARTech (cu 65% din total), aceasta fiind urmata de feroneria pentru sisteme culisante prin ridicare si cea pentru obloane, precum si de sistemele tip «broaste» multipunct pentru usile de exterior”, mai spune Dana Comsa.
Producatorul AGB Alban Giacomo SpA (Italia) este unul dintre cei mai importanti fabricanti europeni de feronerie pentru ferestre/usi, cu o traditie de peste 70 de ani in domeniu. Toate cele aproximativ 30.000 de modele de feronerie sunt fabricate exclusiv in cele patru fabrici din Italia si sunt atent testate atat in laboratoarele interne, cat si in cele internationale. Livrarile AGB in Romania se realizeaza pe intreg teritoriul tarii prin intermediul distribuitorilor autorizati pentru feroneria dedicata tamplariei din lemn (Euro-Wood - Iasi si W-Tech - Brasov) si al celui specializat in livrarea de sisteme pentru ansamblurile termoizolante din PVC (Fenstermarkt - judetul Ilfov). Informatii suplimentare, la www.agb.it 
 
2021-video-fer
rehau
SISECAM
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

trocal
VBH
ALUPROF
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE