Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 25 Mai 2020
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - AKZONOBEL POWDER COATINGS estimeaza o stabilizare a pietei
AKZONOBEL POWDER COATINGS estimeaza o stabilizare a pietei
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 06 Mar 2014 18:25
Planul de afaceri care urmeaza sa fie adoptat anul acesta in cadrul companiei AkzoNobel Powder Coatings, ce reprezinta divizia de vopsea pulbere a producatorului olandez de vopsea AkzoNobel, desfasurandu-si activitatea sub marca Interpon, presupune promovarea noilor produse din colectia Futura 2013 - 2016, care vor fi lansate in luna aprilie a.c., precum si o posibila extindere a echipei cu specialisti in domeniul tehnic si cel al vanzarilor. De asemenea, este vizata o stabilizare a incasarilor, in conditiile in care nu sunt asteptate cresteri semnificative ale acestora in 2014 sau ale pietei de profil. In precedentul exercitiu financiar, a fost inregistrata o majorare de aproximativ 4% a vanzarilor (pana la nivelul de 2,2 milioane de euro), rezultatele fiind obtinute deopotriva prin eforturile sucursalei autohtone si ale depozitul central pentru Europa de Sud-Est, din Grecia. Pe plan intern, cantitatile comercializate  au sporit cu aproximativ 5% fata de 2012.
 
Viorel Ungur, director al sucursalei AkzoNobel Powder Coatings Romania: „Pentru 2014, ne-am propus sa ne mentinem cota de piata si sa ne crestem livrarile din punct de vedere cantitativ, in conditiile in care estimam ca segmentul propriu de activitate va fi caracterizat, la fel ca in 2013, de stabilitate. In acest sens, avem in vedere sa ne mentinem preturile, asa cum am reusit si in perioada de criza a materiilor prime, de acum doi - trei ani, cand costurile materialelor au crescut semnificativ. In prezent, comercializam vopsele epoxi-poliesterice pentru segmentul industrial (cu o cota de 40% din incasarile totale), sortimente pulbere poliesterice pentru obiective arhitecturale (40%) si produse speciale, precum cele ultradurabile sau realizate la comanda etc. Acestea sunt livrate pe intreg teritoriul tarii atat direct, cat si prin intermediul depozitului central din Grecia, toti clientii beneficiind de o serie complexa de servicii auxiliare”. 
 
COVID-19
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK