Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - AKZONOBEL: Viorel Ungur, manager si lider al companiei, a trecut la cele vesnice
AKZONOBEL: Viorel Ungur, manager si lider al companiei, a trecut la cele vesnice
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 31 Iul 2023 13:11
Vestea trecerii, mult prea devreme, la cele vesnice a managerului companiei AkzoNobel Powder Romania, Viorel Constantin Ungur, i-a indurerat profund nu doar pe cei apropiati, ci si pe colegii sai.
„Readucem in memoria dumneavoastra activitatea profesionala a celui ce a fost colegul si prietenul nostru timp de mai bine de 13 ani, in cadrul grupului AkzoNobel. Experienta sa profesionala in domeniul industrial a inceput cu industria otelului, unde a lucrat ca Sales Manager la Otelinox SA, parte a grupului Samsung, intre 2001-2006, iar apoi ca Sales Director la Wupperman Otel Romania, intre 2006-2010. Manager al companiei AkzoNobel Powder Romania din mai 2010, Viorel Ungur a acumulat o vasta experienta in domeniul vopselei pulbere utilizata la sistemele destinate tamplariei termoizolante, experienta ce a dus la o crestere a vanzarilor cu 15% in 2017 si cu 25% in 2018. A fost un om de echipa si un bun lider, care a stiut intotdeauna sa-si sustina si sa-si motiveze echipa din Romania, oferindu-le oamenilor diferite oportunitati de evolutie in cariera. A dezvoltat echipa atat prin extinderea acesteia, cat si prin perfectionarea profesionala a angajatilor. La nivel local, a continuat politica de crestere organica, prin dezvoltarea de noi parteneriate cu clienti internationali strategici si a promovat noi game de produse, precum seria rezistenta la zgarieturi (Gama Interpon X-PRO). Proiectele la care a lucrat in ultimii doi ani urmaresc introducerea pe piata din Romania a unor noi game de produse pentru vopsirea in camp electrostatic a sticlei, a lemnului si a unor materiale compozite, cum ar fi MDF-ul. Aceste noi tehnologii pe care grupul AkzoNobel le dezvolta la nivel international se vor alatura gamelor standard de vopsea pulbere comercializate pe piata din Romania, deja cunoscute la nivel mondial. Colegii din intreaga lume (din Australia, Africa de Sud, Cehia, Franta, Italia, Spania, Portugalia, Emiratele Arabe Unite, Turcia, Olanda, Grecia, Germania si Marea Britanie) precizeaza ca ii vor simti lipsa si mentioneaza: «A fost un profesionist excelent si o persoana grozava, in general. A fost intotdeauna colaborativ si a facut tot posibilul pentru a-si satisface clientii si colegii». Sanal Limoncuoglu,Commercial Director Powder Coatings S&EE, MEA Powder Coatings South and East Europe, precizeaza: «Sunt profund intristat de pierderea lui Viorel. A fost un prieten si coleg foarte valoros si cu suflet bun», in timp ce Ludek Kudlácek,Sales Manager CZ, SK, H, RO Powder Coatings East Europe Sales, adauga: «Imi va fi atat de dor de Viorel! A fost o mare placere si un privilegiu pentru mine sa lucrez cu el! Am apreciat intotdeauna bunatatea, deschiderea si disponibilitatea lui in timpul cooperarii noastre»”, a precizat echipa AkzoNobel. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Condoleante familiei indurerate! Informatii suplimentare, la www.akzonobel.com 
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left