Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALUMIL Rom Industry valorifica noile oportunitati si obtine majorarea vanzarilor
ALUMIL Rom Industry valorifica noile oportunitati si obtine majorarea vanzarilor
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 21 Nov 2022 06:17
Recent, conducerea companiei Alumil Rom Industry a anuntat ca, in cadrul documentelor financiare aferente celui de-al treilea trimestru din anul 2022 (date recent publicitatii, care prezinta situatii neauditate, intocmite insa in conformitate cu standardele internationale de raportare financiara), s-a evidentiat o crestere substantiala a veniturilor din vanzari, iar afacerile au intrunit conditii de rentabilitate, intrucat marja bruta a fost mai mare si a fost consemnat un profit net pozitiv, in crestere puternica fata de cel anterior, in perioada de referinta.
In consecinta, pe scurt, conform raportului trimestrial, situatia rezultatului global si cea a pozitiei financiare atesta ca veniturile din vanzari ale Alumil Rom Industry au fost, la data de 30.09.2022, de circa 80,38 milioane de lei (fata de 67,23 milioane de lei la 30.09.2021), reflectand un progres indubitabil, in pofida contextului nesigur, generat de criza sanitara si de conflictul militar de la granitele tarii noastre, dintre Federatia Rusa si Ucraina. Acest rezultat s-a consemnat in conditiile in care, in perioada analizata (reprezentand primele 9 luni din 2022), costul vanzarilor s-a plasat la 55,03 milioane de lei, iar marja bruta la aproape 25,35 milioane de lei, ceea ce a generat, in final, un profit net de aproape 5,92 milioane de lei, in timp ce in ianuarie-septembrie 2021 a fost consemnat un profit net de 5,08 milioane de lei. 
Conform raportului, in intervalul analizat, cifra de afaceri a inregistrat o crestere fata de anul anterior, iar costul vanzarilor a fost de asemenea ascendent, acesta fiind direct conectat cu evolutia si structura cifrei de afaceri. In consecinta, societatea a inregistrat profit operational in valoare de 7.160.689 lei, in crestere fata de cele 6.312.607 lei din perioada similara a anului 2021. In acelasi timp, in cursul primelor 9 luni ale anului curent, stocurile au crescut ca valoare pana la 30.009.684 lei, fata de 31 decembrie 2021, cand valoarea acestora a fost de 20.948.046 lei. Aceasta evolutie este coroborata cu sezonalitatea vanzarilor pe parcursul perioadei de referinta si cu aprovizionarea anumitor stocuri pentru anumite proiecte. Creantele societatii au inregistrat o crestere, ajungand la valoarea de 18.164.086 lei. Totodata, inclusiv datoriile curente au crescut, fiind in total de 21.986.850 lei, ca urmare a sezonalitatii vanzarilor si pe fondul cresterii avansurilor incasate in contul comenzilor de la clienti. Pentru a descarca si vizualiza raportul financiar complet, click aici!
 
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left